North Area Circuit: Στην Κάριανη Παγγαίου αναδείχθηκαν οι φετινοί πρωταθλητές Κουρτίδης-Μπατζιλής και Λιούνη-Σακκά

O Αλέξανδρος Κoυρτίδης με τον Κώστα Μπατζιλή στους άνδρες και η Δέσποινα Λιούνη με την Κατερίνα Σακκά είναι οι πρωταθλητές για το 2022 της North Area Beach Volley Circuit.

Στο χωριό της Κάριανης, σε ένα χωριό του νομού Καβάλας αναδείχθηκαν για το 2022 οι πρωταθλητές της North Area Beach Volley Circuit, με τον Αλέξανδρο Κουρτίδη και τον Κώστα Μπατζιλή στους άνδρες και τη Δέσποινα Λιούνη με τη Κατερίνα Σακκά στις γυναίκες να κατακτούν τον τίτλο.

Στον τελικό των ανδρών, Κουρτίδης και Μπατζιλής νίκησαν τον Ζένια Γκόρτσανιουκ και τον Νόα Κιμπλ με 2-1 σετ (21-13, 14-21, 17-15), ενώ σε αυτόν των γυναικών η Λιούνη με τη Σακκά επικράτησαν της Κατερίνας Αλτίνη και της Χριστίνας Παρασκευαΐδου με 2-0 (21-18, 21-13).

Τις απονομές έκαναν ο εκπρόσωπος της ΕΟΠΕ, πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Βορείου Ελλάδος/Θεσσαλονίκης Σωτήρης Δεληκωστίδης, οι Δημοτικοί  Σύμβουλοι του Δήμου Παγγαίου Χρήστος Γκέντζογλου και Χρήστος Παρασκευάς και ο Παναγιώτης Βογιατζάρας ιδιοκτήτης του Beach Bar Εν Πλω.

Επίσης τιμήθηκε από το North Area Circuit ο Κώστας Τσιγαρίδας για την πολυετή παρουσία του στο χώρο του μπιτς βόλεϊ. Την πλακέτα απένειμε ο Σωτήρης Δεληκωστίδης.