ΕΠΣ Θράκης: Ξαφνικό διαζύγιο με τον κόουτς Σάκη Σκουλή η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου μετά το διαζύγιο με τον Πανθρακικό

Μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας της με τον Πανθρακικό, η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου ανακοινωσε και το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας Σάκη Σκουλή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σκουλής την περσινή σεζόν βοηθούσε στο σκάουτινγκ τον Νίκο Μπαχαρίδη στον Πανθρακικό. Δεν αποκλείεται η λήξη της συνεργασίας με την Αναγέννηση να σχετίζεται με το διαζύγιο με τον Πανθρακικό.

Πάντως, στην ανακοίνωση του διαζυγίου, η ομάδα του Θρυλορίου αν και δείχνει να έχει πάρει αυτή την πρωτοβουλία της λύσης της συνεργασίας, μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για τον μέχρι πρότινος προπονητή της, ενώ δεν υπάρχει ενημέρωση για τον πιθανό αντικαταστάτη του.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου λύνει τη συνεργασία της με τον προπονητή Σκουλή Σάκη και τον ευχαριστεί για την επιτυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών την προηγούμενη χρονιά, με αποκορύφωμα την παραμονή της αγαπημένης μας ομάδος στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης. Αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και έχοντας τις καλύτερες σχέσεις σου ευχόμαστε φίλε Σάκη κάθε επιτυχία στο επόμενο σου βήμα!