Α2 Ανδρών: Φεύγει από αντίπαλος των ομάδων της Θράκης και ο ιστορικός Ηρακλής και ανεβαίνει κατηγορία στη θέση του Φίλιππου Βέροιας

Ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης επροκειτο με βάση και την συμπληρωματική προκήρυξη της ΕΟΠΕ για τα εθνικά πρωταθλήματα να μετέχει στο Βορειο Ομιλο της Α2 Ανδρων μαζί με Εβρο Σουφλίου, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ΑΕ Κομοτηνής και Ερμογένη Ξάνθης.

Ολα δείχνουν ωστόσο ότι θα γίνει η δεύτερη ομάδα της Θεσσαλονικης, μετά την Ενωση Τουμπας που αυτοϋποβιβάστηκε οικειοθελώς και δηλώθηκε σε κατωτερη κατηγορια, που θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Μονο που για τον Ηρακλή θα είναι για καλό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φιλιππος Βέροιας δηλώνει αδυναμία συμμετοχής στην Pre League. Υπενθυμίζεται ότι υποβιβάστηκε από τη Volley League, μετά και τα μπαράζ με τον Αθλο Ορεστιάδας. Συνεπως δημιουργείται κενό.

Σύμφωνα λοιπον με το greekvolley, η ΕΟΠΕ ήδη έχει λάβει απόφαση το κενό αυτό στην Pre League να καλυφθεί μέσω wild card από τον Ηρακλή. Βέβαια, μια τέτοια απόφαση δημιουργεί δεύτερο κενο στον Βόρειο Ομιλο της Α2 Ανδρων.

Για το πρωτο κενο της Ενωσης Τουμπας η Ομοσπονδια είχε δωσει προθεσμια σε ομάδες από όλη την Βορειο Ελλάδα, της Θράκης συμπεριλαμβανομένης, να καταθεσουν αίτηση για wild card. Μενει να φανει αν θα συμπληρωθει αυτο το κενο και αν θα ζητηθει να καλυφθει και το δεύτερο κενο που δημιουργειται, εφοοσν επιβεβαιωθει οτι ο νέος Ηρακλής θα ανέβει στην Pre League στην θέση του Φιλιππου Βέροιας.