Η παρουσίαση των στελεχών του κολυμβητικού τμήματος του Λεύκιππου Ξάνθης

Μετρώντας αντίστροφά για το άνοιγμα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ξάνθης και με τις εγγραφές να συνεχίζονται καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου (Πλάτωνος 10, ώρες 17:30 – 20:00), ο Λεύκιππος προχώρησε στην παρουσίαση της κολυμβητικής του ομάδας.

Συγκεκριμένα, παρουσίασε τους προπονητές και γυμναστές, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους γονείς και τα παιδιά να μάθουν διάφορες πληροφορίες για το προπονητικό team με το οποίο θα συνεργάζονται.

Δημήτρης Γκαγκαλίδης: Είναι ο Τεχνικός Διευθυντής του Κολυμβητικού τμήματος του ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ. Είναι κάτοχος πτυχίου ΤΕΦΑΑ του Δ.Π.Θ έχοντας άδεια εξασκήσεων επαγγέλματος κολύμβησης και είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής στη ΔΔΕ Ξάνθης.
Διαθέτει τεράστια εμπειρία έχοντας προϋπηρεσία για 16 χρόνια στα τμήματα του ΚΟΞ και Ποσειδώνα Ξάνθης. Κάτοχος μεταπτυχιακών με επιστημονικές ανακοινώσεις, εισηγήσεις σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια και σε δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά.
Είναι Προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ξάνθης και Υπεύθυνος του Γραφείου Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Πιστοποίησης Ελέγχου Γυμναστηρίων και Αθλητικών Σχολών.

Μελπομένη Βλαδήκα: Γεννήθηκε στην Ξάνθη , είναι κάτοχος πτυχίου Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα προπονητική κολύμβησης και εργάζεται ως καθηγήτρια φυσικής αγωγής στη δημόσια εκπαίδευση .
Εργάζεται αδιαλείπτως για πολλά χρόνια ως προπονήτρια κολύμβησης σε αθλητικούς συλλόγους αλλά και σε προγράμματα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού . Είναι κάτοχος Άδειας Ασκήσεως επαγγέλματος του προπονητή – εκπαιδευτή κολύμβησης .

Κωνσταντίνα Νότου: Γεννήθηκε στην Αθήνα και σε ηλικία 5 χρόνων ήρθε σε επαφή για πρώτη φορά με την κολύμβηση. Στα 14 κατέκτησε τη 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκορασίδων στα 100 μέτρα πεταλούδας και την 5η θέση με την εθνική ομάδα στο Μεσογειακό Κύπελλο . Την επόμενη χρονιά κατέκτησε πάλι τη 2η θέση στο ίδιο αγώνισμα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ελλάδος και στη κατηγορία των Κορασίδων και 5η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα open Ανδρών / Γυναικών.
Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή κολύμβησης και κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος του εκπαιδευτή – προπονητή κολύμβησης της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Τα τελευταία 8 χρόνια εργαζόταν στις ακαδημίες κολύμβησης του Α.Ο Παλαιό Φάληρο

Γιώργος Σαχπαζιδης: Γεννήθηκε στην Ξάνθη από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την κολύμβηση. Με τα προγνωστικά και αγωνιστικά τμήματα είχε πολλές διακρίσεις σε περιφερειακούς και Πανελλήνιους αγώνες.
Σταμάτησε τον αθλητισμό στα 18 για να ασχοληθεί με την προπονητική . Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή κολύμβησης και Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος του εκπαιδευτή – προπονητή κολύμβησης της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Τα τελευταία 5 χρόνια εργαζόταν στις ακαδημίες κολύμβησης της Χ.Α.Ν.Θεσσαλονικης

Γιώργος Σαββίδης: Γεννήθηκε στην Ξάνθη , είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και εργάζεται στη Δημόσια εκπαίδευση . Για πάρα πολλά χρόνια ασχολείται με το υγρό στοιχείο είναι κάτοχος διπλώματος Ναυαγοσώστη Πισίνας και υπεύθυνος τήρησης κανόνων υγείας και ασφάλειας.