Γ’ Εθνική: Κινείται για εξαφορά ΑΦΜ (και) η Νάουσα ώστε να αποτελέσει έναν ακόμα ιστορικό αντίπαλο Πανθρακικού και λοιπών Θρακιωτών

Σύμφωνα με την εκπομπή Primo Secondo στον ραδιοφωνικό σταθμό City of Primo, τις τελευταίες ώρες υπήρξε αναθέρμανση στο “φλερτ” συνεργασίας Νάουσας και Αστέρα Τριποτάμου.

Ουσιαστικά, μετά το αδιέξοδο του Αστέρα να “κατέβει” στη Γ΄ Εθνική, ξεκίνησε κύκλος επαφών για να δώσει θέση και ΑΦΜ σε άλλη ομάδα. Η Νάουσα, που εξαρχής εξέτασε τη συγκεκριμένη προοπτική, φαίνεται πως… ψήθηκε, αφού διαθέτει ιστορία, δυναμική και υψηλούς στόχους για φέτος. 

Έτσι, σε νέα επαφή των δυο πλευρών, το βράδυ της Τρίτης, φαίνεται πως προέκυψε το “deal”, που ανακοινώνεται πιθανότατα άμεσα και αλλάζει το στάτους στην ποδοσφαιρική Ημαθία, αν δεν υπάρξουν πολύ σοβαρές ανατροπές και σημαντικά απρόοπτα (που πάντα “παίζουν” σε τέτοιες… πολυφωνικές συνεργασίες, ελέω και διαδικαστικών).

Οι “κυανόλευκοι” κερδίζουν μια κατηγορία και γυρνούν στο εθνικό στερέωμα, όπως όλα δείχνουν με δίδυμο ηγετών στη διοίκηση τους Πέτρο Αραμπατζή και Γιώργο Τσαχουρίδη.

Προπονητής παραμένει ο Δημήτρης Βοτάρης (Νάουσας), τεχνικός διευθυντής ο Μιχάλης Αλεξιάδης, ενώ γενικός διευθυντής αναμένεται να αναλάβει ο Μιχάλης Νάσης. 

Ήδη φαίνεται πως ξεκινά ο σχεδιασμός Γ΄ Εθνικής για τη νέα ομάδα (πιθανόν 8 Αυγούστου η “πρώτη” στο γήπεδο της Νάουσας).

Εφόσον συμβούν αυτά, η Νάουσα θα αποτελέσει πιθανό αντίπαλο του Πανθρακικού και των όποιων άλλων θρακιώτικων ομάδων (εκκρεμούν οι αποφάσεις για Άρη Αβάτου, Ορφέα Ξάνθης και Αλεξανδρούπολη) λάβουν μέρος στον 1ο Όμιλο του νέου πρωταθλήματος.