ΕΠΣ Ξάνθης: Καλούνται σε συναντήσεις τα σωματεία ενόψει Μητρώου, μεταγραφών αλλά και της διεξαγωγής των νέων πρωταθλημάτων

Σε άτυπες συναντήσεις με εκπροσώπους των σωματείων ανα κατηγορία προχωρά από το τέλος της εβδομάδας η ΕΠΣ Ξάνθης, αρχης γενομένης από την Παρασκευή (οι δυο επόμενες θα γίνουν Δευτερα και Τρίτη).

Σκοπος των συναντήσεων είναι να συζητηθουν τα προβληματα των ομάδων αλλά να τους εξηγηθει και η νεα διαδικασία μέσω της οποίας θα γίνονται εφεξής οι μεταγραφές και τα δελτία μεταβολών (με απευθείας ηλεκτρονική επικοινωνια και καταθεση χρηματων στην ΕΠΟ), ενω θα συζητηθεί και το θέμα του Μητρώου της ΓΓΑ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτήν την στιγμή δεν ξεπερνούν τα δέκα τα σωματεία της ΕΠΣ Ξάνθης που έχουν επικαιροποιήσει πλήρως τα στοιχεία τους και δεν έχουν πρόβλημα με το Μητρώο, άρα ένας μικρός αριθμός κάτω από το 30% της δύναμης της Ενωσης.

Τέλος θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινωσεις για την νέα Επιτροπή Διαιτησίας. Οι συναντήσεις είναι άτυπες (δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα) και κάθε σωματείο καλείται να το εκπροσωπεί ένα άτομο μόνο για υγεονομικού λόγους.