Διάψευση Πεταλωτή για αποπομπή από τον ΓΑΣ Κομοτηνή: «Δική μου απόφαση να αποσυρθώ, σε οικογενειακό κλίμα η ΓΣ, παραμένω δίπλα στην ομάδα»

Σε επικοινωνία με το ThrakiSportS ήρθε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΓΑΣ Κομοτηνή και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Γιάννης Πεταλωτής μετά το άρθρο για αποπομπή του από τον σύλλογο στη Γενική Συνέλευση της Τρίτης στο Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου Κομοτηνής.

Ο Γιάννης Πεταλωτής υποστηρίζει ότι η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε άψογο και οικογενειακό κλίμα από τους ανθρώπους του συλλόγου και σε καμία περίπτωση δεν επικράτησε η παραμικρή ένταση.

Επιπλέον διαβεβαιώνει ότι ήταν δική του προσωπική απόφαση να μην συνεχίσει από κανένα πόστο στο ΔΣ του συλλόγου. Υποστηρίζει ωστόσο ότι παρότι δεν θα βρίσκεται με τα σημερινά δεδομένα σε αυτό, παραμένει πάντα δίπλα στην ομάδα της Κομοτηνής και θα συνεχίσει να την στηρίζει «με οποιοδήποτε κόστος, αγάπη πολύ μεράκι στις δύσκολες οικονομικά και όχι μόνο εποχές που διανύουμε», όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στον χώρο του μπάσκετ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μη παρουσία του Γιάννη Πεταλωτή στο νέο ΔΣ του ΓΑΣ Κομοτηνή δεν έχει καμία απολύτως επίπτωση στην συνέχιση της παρουσίας του στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, στο ΔΣ της οποίας εξελέγη μέλος και η οποία με επικεφαλής τον Βαγγέλη Λιόλιο προσπαθεί να επαναφέρει το μπάσκετ στην Ελλάδα στο όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο σε κάθε τομέα. Ισα ίσα εκτιμάται πλέον θα έχει περισσότερο χρόνο για να ασχοληθεί πιο ενεργά με τα διοικητικά της Ομοσπονδίας.