Ο Μπαχαρίδης για τους στόχους της νέας σεζόν: «Φοράμε τον πυρσό στο στήθος και θέλουμε να κερδίζουμε ακόμα και στα φιλικά»

Δηλώσεις στο ThrakiSportS και τον Δημήτρη Μπακιρτζή παραχώρησε ο προπονητής του Πανθρακικού Νίκος Μπαχαρίδης ενόψει της έναρξης προετοιμασίας για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τις μεταγραφές: «Εύχομαι σε όλους υγεία, καλή δύναμη και καλή χρονιά. Λείπουμε αρκετά χρόνια από τις Εθνικές Κατηγορίες. Κάναμε πέντε μεταγραφές. Ο Μπαϊκαρά είναι τιμή μας που αποτελεί μέλος του ρόστερ. Τελευταία προσθήκη είναι ο γκολκίπερ Ζωγράφος από τον Λεβαδειακό, ενώ και ο Κωσταρέλης είχε δύο γεμάτα χρόνια στον Άρη Αβάτου. Πιστεύω ότι σε συνδυασμό με τους παίκτες που ανανεώσαν θα κάνουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο. Προς το παρόν είμαστε πλήρεις και δεν περιμένουμε άλλες προσθήκες, εκτός αν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση».

Για τους στόχους της ομάδας: «Θέλουμε να συνδυάσουμε το ταλέντο με την εμπειρία ώστε να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μας ενδιαφέρει και το πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο Ελλάδος. Φοράμε τον πυρσό στο στήθος και θέλουμε να κερδίζουμε ακόμα και στα φιλικά, τα πάντα».

Για τον κόσμο: «Περιμένουμε τον κόσμο να δώσει το “παρών” στο γήπεδο όπως έγινε πέρυσι στα μπαράζ και να είναι ο 12ος παίκτης μας».

Για τις προπονήσεις: «Οι προπονήσεις θα γίνονται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κικίδιο, ενώ τα φιλικά είναι προγραμματισμένα στις 14, 17 και 20 Αυγούστου με Δόξα Δράμας και Αλεξανδρούπολη στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Θέλουμε να κανονίσουμε ακόμα ένα μέχρι τις 31 Αυγούστου που είναι το πρώτο ματς Κυπέλλου».