Σκέψεις για αποχώρηση Μπότο από τον ΠΑΟΚ, τη βγάζει «λάδι» ο Λουτσέσκου μετά τον αποκλεισμό

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Ζοσέ Μπότο ομάδας μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Conference League και την έντονη αντίδραση του κόσμου εξέφρασε την επιθυμία του να καταθέσει την παραίτηση του αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που του αναλογούν.

Συγκεκριμένα, στο πηγαδάκι που δημιουργήθηκε μεταξύ μιας μερίδας φιλάθλων και των Λουτσέσκου, Μπότο, Κυριάκου, Καρυπίδη και Βιεϊρίνια-Ίνγκασον ώστε να καταμεριστούν ευθύνες για τον πρόωρο αποκλεισμό, ο Μπότο μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι είναι διατεθειμένος να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί και να αποχωρήσει από το σύλλογο, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του Metrosport.

Ο Μπότο, σύμφωνα με φημολογία που αναπτύχθηκε, έχει καταθέσει την παραίτηση του και εφόσον, γίνει δεκτή από τον Ιβάν Σαββίδη θα αποχωρήσει, ωστόσο, αυτό διαψεύστηκε από τον ΠΑΟΚ. Ακόμη όμως κι αν γίνει, ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου δεν θα την κάνει αποδεκτή όπως σημειώνουν από την Τούμπα.

Αντίθετα, ο πρώην τεχνικός της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει δικαίωμα να παραιτηθεί λόγω των ρητρών που υπάρχουν στο συμβόλαιο του και ο μόνος τρόπος να αποδεσμευτεί είναι με απόφαση του μεγαλομετόχου ή αν έρθει πρόταση πάνω από τα επτά εκατομμύρια ευρώ.