Κύπελλο Ελλάδος: Μειώθηκε στα 300 ευρώ το πρόστιμο για μη δήλωση συμμετοχής των κυπελλούχων των ΕΠΣ

Οι Κυπελλούχες ομάδες των ΕΠΣ (οπως η Αλεξανδρούπολη, ο Πανθρακικός και ο Αρης Πετεινου από τους τρεις νομούς του γεωγραφικού μας διαμερίσμτος) καθώς και οι ομάδες της Super League 2 (ΑΟΞ) και Super League έχουν την υποχρέωση συμμετοχής στο Κυπελλο Ελλάδος, οπως έγραψε την Παρασκευή το ThrakiSportS.

Οι ομάδες έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν στην ΕΠΟ δήλωση συμμετοχής για την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023 έως την προσεχή Παρασκευή 05 Αυγούστου. Η υποβολή των δηλώσεων στις ανωτέρω ημερομηνίες θα πραγματοποιείται έως και ώρα 14:00.

Το ThrakiSportS ανέφερε ότι το κόστος των παραβόλων ανέρχεται στα 300 ευρώ για τις ερασιτεχνικές ομάδες, στα 4.000 για τις ομάδες της SL2 ανάμεσα στις οποίες και ο ΑΟΞ και στα 5.000 ευρώ για τις ομάδες της SL1.

Αυτό που δεν είναι γνωστό αλλά προβλέπεται στην προκήρυξη είναι ότι «στην περίπτωση μη υποβολής δήλωσης συμμετοχής από τις ομάδες της Super League και Super League 2 ,επιβάλλονται οι ποινές του άρθρου 39 παρ. 2 του Κ.Α.Π.» ενώ «στην περίπτωση μη υποβολής δήλωσης συμμετοχής από τις Κυπελλούχες Ομάδες των Ε.Π.Σ. επιβάλλεται η ποινή των τριακοσίων (300) ευρώ».