Γ’ Εθνική: Ξεκίνησαν οι ανανεώσεις στην Γυναικεία ομάδα του Σουφλίου

Με ανακοίνωση της η διοίκηση της ΠΟ Σουφλί 2018 γνωστοποίησε τις έξι πρώτες ανανεώσεις από το υπάρχον ρόστερ.

Πιο συγκεκριμένα με τη φανέλα του Σουφλίου θα αγωνίζονται για μια ακόμα χρονιά οι αρχηγοί Ζηκίδη Μαρία, Μουσίκα Ειρήνη και οι Βελικτσή Μαριάννα-Αικατερίνη, Βελικτσή Παναγιώτα, Κουτσούλα Ιωάννα και Παπατσιλέκα Πέννυ αφού μετά από συνάντηση που είχαν με τους ανθρώπους της ομάδας έδωσαν τα… χέρια ώστε να προσφέρουν για μια ακόμα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Γυναικών.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Τις πολύτιμες υπηρεσίες τους θα συνεχίσουν να προσφέρουν οι 2 περσινοί αρχηγοί της ομάδα μας, η 16χρονη επιθετικός Ζηκίδη Μαρία και η 19χρονη μέσος Μουσίκα Ειρήνη.
Τις ευχόμαστε καλή επιτυχία και χωρίς τραυματισμούς και την νέα σεζόν.

Θα συνεχίσουν να υπερασπίζονται την άμυνα και τα γκολποστ της ομάδας μας οι αδερφές Βελικτσή. Πρόκειται για την 22χρονη τερματοφύλακα Βελικτσή Μαριάννα-Αικατερίνη και την 17χρονη ακραία αμυντικό Βελικτσή Παναγιώτα.
Τις ευχόμαστε καλή επιτυχία και χωρίς τραυματισμούς και την νέα σεζόν.

Θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τα χρώματα της ομάδας μας η 18χρονη αμυντικός Κουτσούλα Ιωάννα, την οποία και συγχαίρουμε παράλληλα για την επίτευξη του στόχου της, καθώς στις Πανελλήνιες εξετάσεις κατάφερε να εισαχθεί στην 1η σχολή προτίμησης της και η 15χρονη ακραία επιθετικός Παπατσιλέκα Πέννυ, η οποία και συμμετείχε φέτος στις προπονήσεις προεπιλογής για την Εθνική κορασίδων.
Τις ευχόμαστε καλή επιτυχία και χωρίς τραυματισμούς και την νέα σεζόν.