Ετοιμάζεται για το όνειρο του στο εξωτερικό ο Μπόζης και από τις Σάπες θα αγωνίζεται στην Ολλανδική Ντόγκεν

Το όνειρο του ετοιμάζεται να ζήσει σε λίγες ημέρες που αναχωρεί για την Ολλανδία ο Δημήτρης Μπόζης αφού έκλεισε στην Ολλανδική Ντόγκεν ομάδα της Δ’ Εθνικής της Ολλανδίας.

Ο 28χρονος (γεννημένος 22.11.1993) επιθετικός μετά από μια φοβερή σεζόν και μια καταπληκτική τετραετία στην Ελπίδα Σαπών διανύοντας την καλύτερη περίοδο της καριέρας του για επαγγελματικούς λόγους θα συνεχίσει στην Ολλανδία και παράλληλα θα αγωνίζεται στην ημιεπαγγελματική Ντόγκεν μια από της καλές ομάδες της κατηγορία που πέρυσι τερμάτισε στην 7η θέση και ίσως για καποιους είναι γνωστή λόγω στοιχήματος.

Φέτος είχε 40 γκολ σε πρωταθλημα και κύπελλο (31 στο πρωτάθλημα) και για μια ακόμη φορά, τέσσερις συνολικά (αλλες δυο τρίτος) αναδέιχθηκε δεύτερος στο πρωτάθλημα, έχοντας ξεπεράσει τα 130 τέρματα στο πρωτάθλημα με τις φανέλες των Δόξας Προσκυνητών, Αετό Μίσχου, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων, Ορφέα Ξυλαγανής, Δόξα Γρατινής και Ελπίδα Σαπών.

Ο Μποζίνιο όπως τον φωνάζουν ξεκίνησε από τις ακαδημίες Πανθρακικού, ενώ έχει αγωνιστεί και στην ΕΠΣ Καβάλας και στην ιστορική Θράκη Γραβούνας, κατά την διάρκεια των σπουδών του στα ΤΕΙ Καβάλας.