ΕΠΣ Έβρου: Καταρχήν απόφαση απόσυρσης από όλες τις κατηγορίες του πρωταθλητή του Βορείου Ομίλου Ακρίτα Νέας Βύσσας

Η μη συμμετοχή του Ακρίτα Νέας Βύσσας ούτε στην Α’ αλλά ούτε και στην Β’ Κατηγορία τη νέα σεζόν, είναι το πιο πιθανό σενάριο για την ιστορική ομάδα μετά από δύο γενικές συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Ο ιστορικός σύλλογος μπορεί να κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο στον Βορειο Ομιλο της Β’ ΕΠΣ Εβρου και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά κατά πάσα πιθανότητα όχι απλά δεν θα ανταποκριθεί στην πρόσκληση (οπως και η Νέα Μάκρη από τον Νότιο Όμιλο) αλλά ίσως δεν κατέβει καν σε οποιαδήποτε διοργάνωση τη νέα σεζόν.

Σχετική ανακοινωση έγινε στο γκρουπ φίλων του συλλόγου, όπου αφήνεται όμως και ένα παραθυράκι επειδή «δεν είναι δυνατόν μια ομάδα με τέτοια ιστορια να σβήσει έτσι άδοξα», με την ελπίδα πως η δημοσιοποίηση της δραματικής κατάστασης θα κινητοποιήσει δυνάμεις για να σωθεί στο παρά πέντε η κατάσταση.

Η ενημέρωση έχει ως εξής:

Όση χαρά μπορεί να φέρει ένα πρωτάθλημα τόση και απογοήτευση καθώς οι απαιτήσεις πληθαίνουν και δεδομένου ότι είμαστε λίγοι όσοι αγαπάμε την ομάδα και πασχίζουμε για αυτήν βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μετά από 2 γενικές συνελεύσεις και αρκετή συζήτηση αποφασίστηκε η ομάδα μας να μην λάβει μέρος σε καμία κατηγορία του νομού για το έτος 2022-2023! Δεν είναι δυνατόν όμως μια ομάδα με τέτοια ιστορία να σβήσει έτσι άδοξα οπότε θα υπάρξει νέα ενημέρωση για το μέλλον της ομάδας!