Έγινε ομοσπονδιακή προπονήτρια η Εβρίτισσα Ολυμπιονίκης Μόρφω Δροσίδου και θα ηγηθεί της Ελληνικής Αποστολής στο Παγκόσμιο Εφήβων – Νεανίδων

Η Εβρίτισσα Ολυμπιονίκης του Τάεκβοντο Μόρφω Δροσίδου έγινε ομοσπονδιακή προπονήτρια του αθλήματος και θα ηγηθεί της ελληνικής αποστολής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων και Νεανίδων που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στην γειτονική μας Βουλγαρία.

Η καταγόμενη από το Νεοχώρι Ορεστιάδας ολυμπιονίκης (φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992) ανακοίνωσε η ίδια την «προαγωγή» της σε ομοσποδιακή προπονήτρια, μέσα από την προσωπική τη σελίδα, χωρίς να κρύβει την δικαιολογημένη χαρά και ικανοποίηση της.

Συγκεκριμένα έγραψε:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο – Hellenic Taekwondo Federation για την τιμή που μου έκανε να με επιλέξει για ομοσπονδιακή προπονήτρια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο και συνεργάτη μου Νίκο Θωμαίδη για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια!!!
Έπειτα από μακροχρόνια διαδρομή ως αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό μου σε Παγκόσμιο επίπεδο και Ολυμπιάδα, έφτασε η στιγμή που με μεγάλη τιμή και χαρά αποδέχτηκα, ν’ αναλάβω τα καθήκοντα της Ομοσπονδιακής προπονήτριας.
Με το εθνόσημο στην καρδιά αυτήν την φορά από διαφορετικό πόστο θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε την Ελλάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.
Θερμά ευχαριστήρια αλλά και συγχαρητήρια οφείλονται στην Διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο που σε τόσο δύσκολους καιρούς, κατάφερε να υποστηρίξει την ομάδα μας και τους νέους της.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές μας, οι οποίοι κάνουν αυτό το θαρραλέο βήμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα «Sofia 2022 World Taekwondo Junior Championship» και είναι σίγουρο πως θα μας χαρίσουν μεγάλη περηφάνεια και συγκίνηση».