Προχωράει η συνεργασία της Αλεξανδρούπολης με τον Ιπποκράτη! Οι «γιατροί» Καρατίδης και Τσολάκης πλαισιώνουν τον Παναγιώτη Λογαρά στην ομάδα

Αν και δεν ακόμα δεν γνωρίζουν την κατηγορία που θα αγωνιστεί η Αλεξανδρούπολη, στην ομάδα προχωρούν την συνεργασία με τον Ιπποκράτη και έτσι τον γενικό κουμανταδόρο-γενικό διευθυντή Παναγιώτη Λογαρά στο νέο σχήμα θα βρίσκονται οι Παναγιώτης Τσολάκης και ο Παύλος Καρατίδης.

Ο Τσολάκης με εμπειρία στην Νέα Χηλή θα έχει το ρόλοπου είχε και στον Ιπποκράτη του γενικού αρχηγού, ενώ ο Ημαθιώτης τεχνικός Παύλος Καρατίδης που ήταν συνεργάτης του προπονητή Παπάζογλου στον Ιπποκράτη έχοντας θητεια σε ΠΑΕ Θράκη, Ποντίους Βέροιας, Νέα Χηλή και συνεργασία με τον Άρη στο τμήμα σκάουτιγκ στην Θράκη θα είναι ο τεχνικός διευθυντής στην ομάδα πόστο που έιχε και στον Ιπποκρατη. Προπονητής όπως έγραψε προ ωρών το ThrakiSportS θα είναι ο Νίκος Ουσταμπασίδης.

Η ανακοίνωση της Αλεξανδρούπολης: Η Αλεξανδρούπολη fc παρα την καθυστέρηση απόφασης της ΕΠΟ σχετικά με τις ομάδες που δεν είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν στην Γ Εθνική, προχωράει στον σχεδιασμός της ομάδας ανεξάρτητα με την κατηγορία που θα αγωνίζεται την σεζόν 2022-2023.

Ανακοινώνεται πως Γενικός διευθυντής ορίζεται ο Παναγιώτης Λογαρας, Τεχνικός Διευθυντής ο Παυλος Καρατίδης και Γενικος Αρχηγός ο Παναγιώτης Τσολάκης. Η συνεργασία των ομαδων Αλεξανδρούπολη fc-Ιπποκρατη και Νίκη Απαλού θα αποτελείται απο μια ομάδα επιχειρηματιών της πόλης (ανοιχτή για καθημερινή προσθήκη κι άλλων) η οποία θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για ότι συμβαίνει στην ομάδα