Conference League: Άθλιος ΠΑΟΚ έμεινε εκτός Ευρώπης από τον Ιούλιο! Απογοητευτική εμφάνιση και αποκλεισμός για την ομάδα του Λουτσέσκου

Στραπάτσο μεγατόνων για τον κακό και χωρίς δημιουργία ΠΑΟΚ στην Τούμπα καθώς μετά το 1-1 με τη Λέφσκι Σόφιας, αποχαιρέτισε την Ευρώπη από τις 28 Ιουλίου.

H χρονιά ξεκινάει στραβά για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που θα πρέπει να δει πως θα καταφέρει να ξεπεράσει τη δεδομένη κρίση μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού και έχοντας μπροστά της μια σεζόν που θα μείνει μόνο με υποχρεώσεις εντός των συνόρων.

Ο ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα της αναμέτρησης βρέθηκε αντιμέτωπος με την ίδια ακριβώς συνθήκη μ’ αυτή του πρώτου ματς. Η Λέφσκι στήθηκε ψηλά στο γήπεδο, με πίεση στην πρώτη πάσα, κοντά τις γραμμές της, καταφέρνοντας να κάνει δύσκολη τη ζωή των «ασπρόμαυρων».

Αν στο πρώτο ματς αρκούσε ένα βολέ του τερματοφύλακα για να βρεθεί σε ανισορροπία η «ασπρόμαυρη» άμυνα, αυτή τη φορά αρκούσε το ολέθριο λάθος γύρισμα του Λύρατζη προς τον Κοτάρσκι να κάνει «δώρο» την μπάλα στον Ρονάλντο που με άνεση την έστειλε στα ανυπεράσπιστα δίχτυα για το 0-1 στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να απαντήσει στο 56′, όταν ο Μπίσεσβαρ βρήκε τον Ντάντας στον κενό χώρο, ο νεαρός Πορτογάλος κέρδισε στο σπριντ τους κεντρικούς αμυντικούς και με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Με την άμμο στην κλεψύδρα να αδειάζει, άλλος δρόμος δεν υπήρχε για τους «ασπρόμαυρους», ωστόσο στο 72ο λεπτό έμειναν με δέκα παίκτες, μετά τη δεύτερη δικαιολογημένη κίτρινη (κόκκινη) του απρόσεχτου Αουγκούστο.

Το καθαρό μυαλό ήταν κάτι παραπάνω από ολοφάνερο ότι δεν υπήρχε κι όλα τελείωσαν στην αποβολή του Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είδε την κίτρινη κάρτα για ένα μαρκάρισμα στη μεσαία γραμμή, διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Ισπανό ρέφερι και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με εννιά παίκτες, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.