Super League 2: Συμπλήρωσε εβδομάδα προπονήσεων ο Πανσερραϊκός των πολλών Θρακιωτών

Την ώρα που ο ΑΟΞ εξακολουθεί να μην έχει ρόστερ, να μην έχει προπονητή, να μην έχει τεχνικό διευθυντή, να μην έχει ανακοινωθεί πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία, άλλοι αντίπαλοι της ομάδας της Θράκης στην SL2 όχι απλά έχουν ξεκινήσει προετοιμασία αλλά συμπληρώνουν και μια εβδομάδα προπονήσεων.

Ανάμεσά τους και ο Πανσερραϊκός, ομάδα στην οποία βρήκαν καταφύγιο πολλοί πρώην παίκτες του ΑΟΞ, υπό τις οδηγίες του πρώην κόουτς του Πανθρακικού Δημήτρη Ελευθερόπουλου και του Ορεστιαδίτη βοηθού του Στέλιου Βενετίδη.

Η προετοιμασία συνεχίζεται εντός Σερρών με καθημερινές προπονήσεις, άλλες ημέρες διπλές και άλλες ημέρες μονές μέχρι την αναχώρηση της για τον Βελβεντό Κοζάνης, εκεί όπου 01-13 Αυγούστου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο Στέλιος Βενετίδης και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο, δουλεύουν καθημερινά με τους ποδοσφαιριστές σε υψηλούς ρυθμούς, πάρα τις δύσκολες καιρικές συνθήκες με την αφόρητη ζέστη ορισμένες ημέρες, με τον τεχνικό της ομάδας μας να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τα όσα βλέπει στο γήπεδο αυτό το διάστημα.

Ο άτυχος των πρώτων ημερών της προετοιμασίας είναι ο Γιώργος Παπαβασιλείου, ο οποίος σε μία άτυχη στιγμή στην προπόνηση του Σαββάτου υπέστη κάταγμα περόνης και θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες τουλάχιστον, με τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο να στέκονται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή.