Η μακέτα για το Ανοιχτό Αθλητικό Πάρκο στο παλιό κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης

Η δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης έχει βάλει ως στόχο στη δημιουργία Ανοιχτού Αθλητικού Πάρκου στο χώρο του παλιού κολυμβητηρίου.

Η μελέτη είναι στη φάση ολοκλήρωσης και η πρόταση θα έρθει προς ψήφιση στην επόμενη αναμόρφωση του τεχνικού προγράμματος.

Ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Βουρδόλης δημοσίευσε τη μακέτα του έργου γράφοντας: “Σχεδιάσαμε και ολοκληρωνουμε την μελέτη για ένα ανάλογο Ανοιχτο Αθλητικό Πάρκο ελεύθερο για όλους τους πολίτες στον χώρο του παλιού Κολυμβητηρίου συμπεριλαμβανομενου και μιας σύγχρονης αίθουσας βαρών για τους αθλητές του στίβου του τένις και των σωματείων της σάλας που δραστηριοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο Μιχάλης Παρασκευοπουλος. Ελπίζουμε στην επόμενη αναμόρφωση του τεχνικού προγράμματος να γίνει αποδεκτό και από την αντιπολίτευση που το καταψηφίσε την πρώτη φορά και επιτέλους να αξιοποιήσουμε τον χώρο του παλιού Κολυμβητηρίου όπως ακριβώς του αρμόζει αφού ο χώρος είναι χαρακτήρισμενος αθλητικές εγκαταστάσεις και επιτέλους να δώσουμε στους πολίτες του Δήμου μας ένα νέο αθλητικό πάρκο με ελεύθερη πρόσβαση από όλους”.