Ανακοινώθηκε ραδιοφωνικά μέσω Θεσσαλονίκης η επιστροφή του Νίκου Ουσταμπασίδη στην Αλεξανδρούπολη!

Στην Αλεξανδρούπολη επιστρέφει μετά από ένα χρόνο αν και δε χώρισε με τον καλύτερο τρόπο ο Νίκος Ουσταμπασίδης, όπως και επιβεβαίωσε και ο ίδιος σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.

Ο Εβρίτης προπονητής μιλώντας στο metropolis 95,5 για τις Ευρωπαικές μάχες των Ελληνικών ομάδων στην αρχή της συνέντευξης προσφωνήθηκε ως προπονητής της Αλεξανδρούπολης από τον Κώστα Πετρωτό βγάζοντας και είδηση.

Ο Ουστα πέρυσι είχε μια περιπετειώδη σεζόν μετά την φυγή του από την Αλεξανδρούπολη αφού ανέλαβε δυο προβληματικές και πολλά οικονομικά θέματα ομάδες τα Τρικαλα και τον Καραισκάκη που τελικά υποβιβάστηκαν.

Ο 57χρονος προπονητής με καταγωγή από την Νιψα θα είναι αυτός που θα ηγηθεί τεχνικά της νέα προσπάθειας στον Εβρο ανάμεσα σε Ένωση Αλεξανδρούπολης και Ιπποκράτη και θα γνωστοποιηθεί το είδος της συνεργασίας προσεχώς από τους παράγοντες των δυο ομάδων.

Ο Ουσταμπασίδης με μεγάλη καριέρα στην Α’ Εθνική με Δόξα Δράμας και Ιωνικό, αλλά και στις εθνικές κατηγορίες με Ελευσίνα, Παναιγιάλειο και Ρέθυμνο, ως βοηθό σε ΠΑΟΚ, Πλατανιά, Ξανθη και Βέροια και ως προπονητής σε Αετό Αρριανών, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Εβρο Σουφλίου, Εργοτέλη, Αλεξανδρούπολη, Τρικαλα και Καραισκάκη θα έχει μια δύσκολη αποστολή χωρίς ακόμα να γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα που θα αναλάβει.