Μετά την άνοδο πήρε και το πτυχίο ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος! «Πτυχίο πήρες στη στιγμή, σου ευχόμαστε ολόψυχα στην Α’ Εθνική»

Σπουδαία μέρα για τον Ξανθιώτη μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο Μελισσόπουλο, καθώς το πρωί της Τρίτης 27 Ιουλίου ορκίστηκε και πήρε το πτυχίο στο ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Μετά το πρωτάθλημα και την δεύτερη συνεχόμενη άνοδο στην Super League 2, αυτή τη φορά με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα, ο Μελισσόπουλος μπροστά σε πολλούς φίλους από τον χώρο του ποδοσφαίρου πήρε το πτυχίο του και… αποθεώθηκε σαν να έβαλε γκολ τη στιγμή που ακούστηκε το όνομά του στο αμφιθέατρο.

Το «πάρτι» συνεχίστηκε και στον εξωτερικό χώρου του Πανεπιστημίου με τους φίλους του να φωτογραφίζονται μαζί του και να του εύχονται για καλή σταδιοδρομία στη ζωή του.

Ο Μελισσόπουλος είχε παραχωρήσει τον περασμένο Φλεβάρη συνέντευξη στο ThrakiSportS από τις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ στη Θέρμη Θεσσαλονίκης σε ένα διάλειμμα από τα μαθήματα της Σχολής, δείγμα της αφοσίωσής του στην σχολή του, παράλληλα με το ποδόσφαιρο.

Οι φίλοι του ετοίμασαν ένα εντυπωσιακό πανό όπως αποκαλύπτει η φωτογραφία, το οποίο έγραφε: «ΑΛΕΞ ΜΕΛΙ ΑΛΑΝΙ,
ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,
ΠΤΥΧΙΟ ΠΗΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ,
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α’ ΕΘΝΙΚΗ,
ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΤΥΧΙΟ ΠΗΡΕΣ,
ΤΕΦΑΤΖΗ ΣΕ ΟΡΙΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ,
ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΟΥ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΚΙ Η ΜΠΙΑ,
ΜΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΕΞΗ ΜΟΥ, ΠΤΥΧΙΟ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ»