Γ’ Εθνική: Tο νέο τεχνικό επιτελείο της γυναικείας ομάδας του Σουφλίου

Έκλεισε το τεχνικό επιτελείο της ΠΟ Σουφλί 2018, ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Ο Γιώργος Πετκίδης θα είναι ο προπονητής της ομάδας έχοντας στο πλευρό του τον προπονητή τερματοφυλάκων Σάκη Μήτιγκα που συνεργάστηκαν και την περσινή χρονιά.

Η γυμνάστρια αερόμπικ Χατζοπούλου Λίνα, που συνεχίζει να βρίσκεται στην ομάδα και να προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις της, ενώ θα έχει και δύο νέους υποψήφιους προπονητές της σχολής UEFA C, τον Τσακαλδήμη Νικόλαο και τον Λαζίδη Δημήτριο ως βοηθούς προπονητή.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

➡️ Σας παρουσιάζουμε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

➡️ Το τεχνικό επιτελείο αποτελείται από τον επί σειρά ετών στο τιμόνι της ομάδας μας, πτυχιούχο προπονητή Πετκίδη Γεώργιο, από τον πτυχιούχο προπονητή τερματοφυλάκων Μήτιγκα Αθανάσιο, με τον οποίο συνεργαστήκαμε με επιτυχία και την περσινή σεζόν, από την γυμνάστρια αερόμπικ Χατζοπούλου Λίνα, που συνεχίζει να βρίσκεται στην ομάδα μας και να προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις της και από 2 νέους υποψήφιους προπονητές της σχολής UEFA C, τον Τσακαλδήμη Νικόλαο και τον Λαζίδη Δημήτριο, οι οποίοι παράλληλα με το παικτικό τους κομμάτι (είναι ενεργοί ποδοσφαιριστές), θα έρχονται να βοηθάνε και να παίρνουν γνώσεις και εμπειρίες και στο προπονητικό κομμάτι.

➡️ Ευχόμαστε όλοι τους να είναι γεροί, δυνατοί, με μεγάλη υπομονή και να φέρουν εις πέρας τους στόχους που θα θέσει η ομάδα μας.