Γ’ Εθνική: «Ελεύθερος» από τον Καμπανιακό και περιζήτητος ο τερματοφύλακας Δημήτρης Νιάνιος! Αλλάζει αρκετά το ρόστερ της η ομάδα της Χαλάστρας

Αν και ήταν ενας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική ο Δημήτρης Νιάνιος δεν θα συνεχίσει στον Καμπανιακό ως τερματοφύλακας, κρατώνταςμόνο το πόστο του στην ακαδημία της ομάδας.

Ήδη για τον 30χρονο (γεννημένος στις 25/3/92) τερματοφύλακα και από τους καταλύτες της ανόδου και του πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης με τον Καμπανιακό αν και ήταν ο προπονητής τερματοφυλακων της ομάδας στην αρχή, πολλές ομάδες τον έχουν πλησιάσει από ομάδες Γ’ Εθνικής αλλά και πρώτη κατηγορίας Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής αν και θα ήθελε να έθει έστω και ως αντίπαλος στο ΔΑΚ Κομοτηνής εναντίον του Πανθρακικού που αγάπησε στην επταετία του στην Θράκη.

Ο Νιάνιος θυμίζουμε σπούδαζε από το 2013 στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και για μια επταετία μέχρι να πάρει το πτυχίο του πηγαινοερχόταν τα Σαββατοκύριακο για να αγωνιστεί στα γήπεδα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και συνέχισε σε Αχιλλέα Περαίας, Ηλιουπολη, Ολυμπακό Κυμινων, Ηρακλή Αμπελοκήπων, Ομόνοια Σίνδου, Ιάσων Αυγής και από φέτος ήταν στον Καμπανιακό σε διπλό ρόλο παίκτη και προπονητή τερματοφυλάκων, παράλληλα με τις ακαδημίες του Παναθηναικού Θεσσαλονίκης.

Στον Καμπανιακό πάντως με ενισχυμένο μπάτζετ δημιουργούν την νέα ομάδα που θα είναι και φέτος αντίπαλος του Πανθρακικού και των λοιπων ομάδων της Θράκης, αν και αποχώρησαν βασικά στελεχη της ομαδας πλην του Νιάνιου όπως οι Θωμάς Τσίτας (σέντερ φορ), Άλντι Κοπάτσι (μεσοεπιθετικός), Κώστας Τσακίρης (μεσοαμυντικός), Χρήστος Χριστοδουλίδης (στόπερ),  Λευτέρης Καρατζάογλου (μεσος), Γιώργος Δάλλας (μέσος), ο Ζωης Χαρίσης (μεσοεπιθετικός) και ο έμπειρος τερματοφύλακας Πέτρος Μπαϊμάκης.