Γ’ Εθνική: Αποχαιρέτησε την Θράκη και ο Δημήτρης Κεφαλούκος και επιστρέφει Κρήτη στην ομάδα του Λίτσκα

Μετά από μια τετραετία μετά από ένα μικρό διάλειμμα λόγω Covid στην Κρήτη επιστρέφει οριστικά με το πέρας των σπουδών του ο Κρητικός επιθετικός της Δόξας Γρατινής Δημήτρης Κεφαλούκος.

Ο 22χρονος Κρητικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και συμφώνησε με την ομάδα του Γιουχτα Ηρακλείου που θα αγωνίζεται και φέτος στην Γ’ Εθνική και θα είναι συμπαίκτης του Γιώργου Λίτσκα και συμφώνησε και αυτός προ ημερών με τους Κρητικούς.

Ο Κεφαλούκος φέτος ξεκίνησε την σεζόν στην Αλεξανδρούπολη και συνέχισε στην Δόξα Γρατινής όπου ξεχώρισε έχοντας από το Γενάρη οχτώ γκολ στο πρωτάθλημα και 5 στο κύπελλο με την ομάδα του να χάνει στα πέναλτι το κύπελλο.

Πέρυσι αγωνίστηκε βασικός στα πρώτα τρια παιχνίδια του Ν. Σιδηροχωρίου μέχρι την αποχώρηση της ομάδα από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και την άνοιξη με την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής επέστρεψε στο Ηράκλειο αγωνιζόμενος για τον ΑΟ Δαμάστας.

Στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου κατέκτησε το πρωτάθλημα Ροδόπης και συνολικά είχε με τους μαυραετούς στην ΕΠΣ Θράκης 20 τέρματα σε μια διετία. Ξεκίνησε από την Δόξα Ηρακλείου και συνέχισε στο Λίντο πριν τις σπουδές του στην Κομοτηνή.