Ασημένιος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις με Αμαξίδιο ο Ραφαήλ Πατρωνίδης του Ηρόδικου Κομοτηνής

Την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης με Αμαξίδιο κατέκτησε ο Ραφαήλ Πατρωνίδης του Ηρόδικου Κομοτηνής, έχοντας ως παρτενέρ στο διπλό τον Αστέρη Γιαννούδη του Ηφαιστου Πατρών.

Το χρυσό κατέκτησαν οι Λαζαρίδης/Διαλεκτόπουλος που σημείωσαν συνολικά τέσσερις νίκες που τους έφεραν στην πρώτη θέση, αφήνοντας στην δεύτερη τους Ραφαήλ Πατρωνίδη (Ηρόδικος) και Αστέρη Γιαννούδη (Ήφαιστος Πάτρας).

Μάλιστα, ο Γιώργος Λαζαρίδης του συλλόγου Διαφοροζώ κατέκτησε τον τίτλο όχι μόνο στο διπλό αλλά και στο μονό, στους αγωνες που διεξήχθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ. Στον τελικό του μονού, ο Μεσσήνιος τενίστας νίκησε 6-1, 6-0 τον Μίνωα Σταμάτη (Ήφαιστος Πάτρας), ενώ στα ημιτελικά είχε κάμψει την αντίσταση του Διαλεκτόπουλου με 6-0, 6-0.

Οι τρεις πρώτοι σε μονό και διπλό:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟΥ:
1. Γιώργος Λαζαρίδης (Διαφοροζώ)
2. Μίνως Σταμάτης (Ήφαιστος Πάτρας)
3. Κωνσταντίνος Διαλεκτόπουλος (Μέγας Αλέξανδρος 94)
3. Αστέρης Γιαννούδης (Ήφαιστος Πάτρας)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΠΛΟΥ:
1. Γιώργος Λαζαρίδης (Διαφοροζώ) / Κωνσταντίνος Διαλεκτόπουλος (Μέγας Αλέξανδρος 94)
2. Ραφαήλ Πατρωνίδης (Ηρόδικος) / Αστέρης Γιαννούδης (Ήφαιστος Πάτρας)
3. Αντώνης Στεφανούρης (Διαφοροζώ) / Εμμανουήλ Χαλούλος (Διαφοροζώ)

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις με αμαξίδιο έγινε με την ευγενική υποστήριξη του Stadio 2020, που το φιλοξένησε στις αγωνιστικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Κωνσταντίνος Χαλιορής, Συντονιστής Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ ως εκπρόσωπος του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο Δημήτρης Σταματιάδης, πρόεδρος της ΕΦΟΑ και ο Αλέξανδρος Σκαρλατίδης, Διεύθυνων Σύμβουλος της Stadio 2020, ενώ το ΔΣ της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ εκπροσώπησε ο έφορος εθνικών ομάδων Κωνσταντίνος Σιάχος.