Ο Φοίνικας αποχαιρέτησε τον Εβρίτη προπονητή Νίκο Αντωνιάδη μετά από έξι χρόνια συνεργασίας

Τον Ορεστιαδίτη μέχρι πρότινος προπονητή του Νίκο Αντωνιάδη ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε η ομάδα του Αθλητικού Εκπαιδευτικού Συλλόγου Πετοσφαίρισης Φοίνικας Ρόδου.

Ο κόουτς μετρούσε στη Ρόδο έξι χρόνια παρουσίας με την ομάδα να εκφράζει συναισθήματα λύπης, αμέριστης ευγνωμοσύνης, αγάπης και σεβασμού προς το πρόσωπό του.

Η ανακοίνωση αναφέρει: Ο ΑΕΣΠ Φοίνικας ανακοίνωσε με ανάμεικτα συναισθήματα τον προπονητή της ομάδας Νίκο Αντωνιάδη μετά από έξι χρόνια συνεργασίας:

Με συναισθήματα λύπης, αμέριστης ευγνωμοσύνης, αγάπης και σεβασμού, ανακοινώνουμε την αποχώρηση του επι έξι χρόνια προπονητή του συλλόγου μας, Νίκου Αντωνιάδη.

Έχοντας την ίδια φιλοσοφία και στόχους, καταφέραμε και αλλάξαμε το επίπεδο του τοπικού δωδεκανησιακού βόλεϊ με δράσεις και διοργανώσεις που όμοιες τους δεν είχαν ξανασυμβεί.

Μαζί με τον Νίκο, δείξαμε τον ορθολογισμό στο αναπτυξιακό κομμάτι, γιατί το βόλεϊ σε αυτόν τον τομέα δεν αποσκοπεί μόνο στα πρωταθλήματα.

Μαζί με τον Νίκο φιλοξενήσαμε σπουδαίους αθλητές, προπονητές και ομάδες που έκαναν το Σύλλογο γνωστό και εκτός τοπικής & ελληνικής πραγματικότητας.

Μαζί με τον Νίκο πήραμε και πρωταθλήματα και δημιουργήσαμε παράδοση στο ανδρικό βόλεϊ.

Μαζί με τον Νίκο στείλαμε τρία παιδιά στις προεθνικές ομάδες.

Μαζί με τον Νίκο θα ξαναβρεθούμε σίγουρα, μα μέχρι τότε του ευχόμαστε να έχει το ίδιο εξαιρετικό έργο στην ανώτερη κατηγορία της χώρας μας, την Volleyleague•ακόμα ένα σπουδαίο επίτευγμα μαζί με τον Νίκο.

Νίκο Αντωνιάδη ευχαριστούμε, μαζί γράψαμε ιστορία