Γ’ Εθνική: Στο «σπίτι του» και τη νέα σεζόν ο «στρατιώτης» Φώτης Κωνσταντινίδης

Στον Πανθρακικό και τη νέα σεζόν σε ρόλο τεχνικού διευθυντή και προπονητή της Κ16 του συλλόγου θα συνεχίσει ο Φώτης Κωνσταντινίδης.

Ο Κωνσταντινίδης έζησε… τα πάντα με τη φανέλα του Πανθρακικού ως ποδοσφαιριστής, ενώ από το 2019 εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή στις ακαδημίες της ομάδας της Κομοτηνής.

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος του Πανθρακικού, ο Κωνσταντινίδης θα συνεχίσει και την ερχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με στόχο να οδηγήσει την ομάδα και πάλι ψηλά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει τα γενέθλιά του σήμερα (Δευτέρα 25/7), με την ομάδα να του εύχεται για χρόνια πολλά με ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια.

H ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας στο πόστο του τεχνικού διευθυντή με τον προπονητή Φώτη Κωνσταντινίδη, ο οποίος παράλληλα θα έχει και την Κ16 του συλλόγου.

Ο Φώτης Κωνσταντινίδης είναι από το καλοκαίρι του 2019 ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Πανθρακικού.

Ο παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, ο οποίος έζησε τις μεγάλες στιγμές του Πανθρακικου με αποκορύφωμα την άνοδο στην Superleague, είναι κάτοχος του διπλώματος Uefa Β και έχει δουλέψει σαν προπονητής στην ακαδημία του Πανθρακικού, στον Αστέρα Αιγείρου και στον Κομψάτο Πολυάνθου. Επιπλέον αποτέλεσε Τεχνικός Διευθυντής στη σχολή του Ολυμπιακού Κομοτηνής.

Σαν ποδοσφαιριστής έζησε με την φανέλα του Πανθρακικού μεγάλες στιγμές και δύο ανόδους, από την Γ Εθνική στην Β και από εκεί στην Superleague!»