Γ’ Εθνική: Εξαφανισμένος ο Χαντιτάγκι, κανείς ενδιαφερόμενος για τον ΑΟΚ! Ξανά στο σημείο μηδέν η Καβάλα ενώ στο τοπικό κυκλοφορούν χιλιάδες ευρώ

Δύσκολο καλοκαίρι για μια ακόμη περίοδο για την ιστορική Καβάλα που θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική μετά την φυγή Χαντιτάγκι, αφού ουδείς ενδιαφέρθηκε για την διοίκηση των «Αργοναυτών» μετά την παρέλευση της προθεσμίας.

Το περίεργο είναι οτι την ίδια ώρα στην ΕΠΣ Καβάλας οι περισσότερες ομάδες ανακοινώνουν συνεχώς παίκτες και αρκετούς από τους γειτονικούς νομούς και την Ξάνθη και δίνουν αρκετά χρήματα σε ερασιτέχνες και ημιεπαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ενώ κάποιοι δυνατοί παράγοντες θα μπορούσουν να βοηθήσουν με τον τρόπο τους τον ΑΟΚ.

Η ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει ότι δεν κατατέθηκε ουδεμία πρόταση για την ανάληψη της διοίκησης της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Όλο αυτό το διάστημα προσπαθήσαμε επανειλημμένα να επικοινωνήσουμε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Α.Ο.Καβάλα 1965 κ. Αlex Haditaghi για να μας ξεκαθαρίσει την θέση του αλλά δυστυχώς δεν λάβαμε απάντηση, πράγμα το οποίο μας θλίβει ιδιαίτερα μετά από όλα όσα κάναμε το τελευταίο 12μηνο. Είναι πολύ λυπηρό για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι η ποδοσφαιρική μας ομάδα να βρίσκεται στο ίδιο σημείο μηδέν και να καλούμαστε και πάλι να αποτρέψουμε την καταστροφή.

Επιπλέον, την τελευταία εβδομάδα με δική μας πρωτοβουλία ήρθαμε σε επαφή με ανθρώπους που στο παρελθόν είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον είτε για άλλες ιστορικές ομάδες είτε για την δική μας, αλλά δυστυχώς δεν προέκυψε κάτι ουσιαστικό.

Ως εκ τούτου, τις επόμενες ημέρες θα απευθυνθούμε στους τοπικούς φορείς (Περιφέρεια, Δήμος Καβάλας, Βουλευτές, Επιμελητήριο κ.ά.) ώστε με την πραγματική στήριξη όλων να καταφέρει η ομάδα μας να αγωνιστεί με αξιοπρέπεια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας».