Γ’ Εθνική: «Αποχαιρετά» την Ξάνθη και τους πολλούς φίλους του σε Άβατο, Ασπίδα και Ορφέα Ξάνθης ο Νίκος Χατζηπαπάς

Μετά από σχεδόν μια πενταετία στην Ξάνθη αποχωρεί με το πέρας των σπουδών του από την πόλη με πολλές αναμνήσεις σα φοιτητής αλλά κυρίως σαν ποδοσφαιριστής με πάνω από 75 συμμετοχές στην Γ’ Εθνική με τις φανέλες τριών ομάδων της Ξάνθης ο Θεσσαλονικιός μπακ Νίκος Χατζηπαπάς.

Ο 24χρονος (γεννημένος στις 6/6/1998) τελειόφοιτος της σχολής Ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών του Πολυτεχνέιου Ξάνθης έχει αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική με επιτυχία φορώντας τις φανέλες του Αρη Αβάτου, της Ασπίδας και του Ορφέα Ξανθης σε δυο θητείες και πλέον με το πέρας του σπουδών του αποχωρεί από την Ξάνθη αλλά και πιθανώς από την Ελλάδα έχοντας επαγγελματικές προτάσεις πάνω στις σπουδές του.

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στης ακαδημίες του Πανοράματος. Το 2010 πήρε μεταγραφή για τον Άρη, οπού έμεινε έως το 2015 και έφτασε να είναι βασικός στην Κ17. Το 2016 επέστρεψε στην ομάδα του Πανοράματος πετυχαίνοντας 20 γκολ βοηθώντας την ομάδα του να ανέβει στην Α κατηγορία και στην συνέχεια μεταγράφηκε στον Καμπανιακό, σε Ομόνοια Σίνδου αγωνιζόμενος στην Γ’ Εθνική και αφού πέρασε στο Πολυτεχνείο Ξάνθης συνέχισε στον Ορφέα Ξάνθης, Ασπίδα και Άβατο.