ΕΠΣ Ξάνθης: Δηλώνει συμμετοχή και κατεβάζει ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα ο Ορφέας Ξάνθης

Στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης θα δηλωθεί τη νέα σεζόν ο Ορφέας Ξάνθης. Όχι όμως απαραίτητα για την ανδρική του ομάδα, η οποία φιλοδοξεί να διατηρηθεί στην Γ’ Εθνική και περιμένει την απόφαση της ΕΕ της ΕΠΟ μετά την δικαίωσή της στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Ο Ορφέας διαθέτει ως γνωστόν μια από τις ισχυρότερες ακαδημίες της πόλης και έχει παράδοση στην ανάδειξη ταλέντων. Έτσι, ο Μπάμπης Χατζημεστής και οι συνεργάτες του φέρονται να έλαβαν την απόφαση, ανεξάρτητα από την εξέλιξη της ανδικής ομάδας, να δηλώσουν συμμετοχή στην Γ’ Κατηγορία με την ομάδα του Ορφέα Β’.

Ουσιαστικά θα πρόκειται για την Κ16 του συλλόγου που αντί να λάβει μέρος σε ηλικιακό πρωτάθλημα, θα αγωνιστεί στην Γ’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης όπως έπραξαν πέρυσι ο Αρης Πετεινού αλλά και ο ΑΟΞ με την Κ15 της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThrakiSportS, o Ορφέας Ξάνθης Β’ ή Κ16 Ορφέα Ξάνθης θα δηλωθεί στη Γ’ Κατηγορία της επόμενης περιόδου, ανεξάρτητα από το αν το ανδρικό τμήμα θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική ή στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης.