Γ’ Εθνική: Κράτησε τα 11/11 του ο Πανθρακικός! Ανανέωσε τελικά και ο τερματοφύλακας Κασκαντάμης

Αλλαγή δεδομένων με την παραμονή του τερματοφύλακα Γιώργου Κασκαντάμη στον Πανθρακικό, αφού προ μηνός φαινόταν πως δεν θα συνέχιζε στην ομάδα.

Έτσι στον Πανθρακικό ολοκλήρωσαν τις κινήσεις ανανέωσης με τον τελευταίο της εντεκάδας που έδωσε την άνοδο στα μπαράζ και στον αγώνα με την Προσοτσάνη και αυτό είνει μεγάλη επιτυχία της διοίκησης. Ο μόνος που αποχώρησε από την ομάδα από το βασικό κορμό της ομάδας ήταν ο τερματοφύλακας Σωτήρης Κεχαγιάς που αποχώρησε για επαγγελματικούς λόγους στην Ολλανδία.

O 24χρονος τερματοφύλακας με καταγωγή από την Νεμέα Κορινθίας που σπουδάζει στην Κομοτηνή, έχει αγωνιστεί πριν τον Πανθρακικό σε Παννεμεατικό, Ένωση Λερνάς, Θύελλα Πετρίου, ΠΑΣ Κόρινθο, ΑΟ Λουτρακίου, Πανναυπλιακό, Πανθηραϊκό και Άρη Αβάτου.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικου: Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Γιώργο Κασκαντάμη.

Ο “Κάσκα” εντάχθηκε στο ροστερ της ομάδας μας τον Ιανουάριο και συνέβαλε στην επίτευξη των στόχων του Πανθρακικού και στην άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ευχόμαστε στον Γιώργο καλή σεζόν με υγεία και πολλές “Πανθρακικές” επιτυχίες