Έσπασε τα δοκάρια ο Ιωαννίδης, ήρθε από τον πάγκο ο Τσέλιος και νέα λευκή ισοπαλία για τους «πράσινους»

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γκολ και έμεινε στο 0-0 με τον Βόλο σε φιλική αναμέτρηση στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, λίγες ημέρες πριν την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη με τη Σλάβια Πράγας.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο ματς και πήρε την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ. Το σχήμα με τον Καρλίτος πίσω από τον Κομοτηναίο Φώτη Ιωαννίδη δεν δούλεψε για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και έτσι οι «πράσινοι» απείλησαν ελάχιστα τους αντιπάλους τους.

Ο Βόλος αντίθετα είχε ένα δεκάλεπτο «φωτιά» στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με πρωταγωνιστή τον Φαν Βεερτ, ο οποίος νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Μπρινιόλι και στη συνέχεια είχε κεφαλιά στο δοκάρι.

Ο Ιωαννίδης έπαιξε στην κορυφή της επίθεση και έφθασε πολύ κοντά στο γκολ στο 58′, όταν και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, με ωραίο πλασέ από κοντά.

Ο πρώην γκολκίπερ της Ξάνθης Γιούρι Λοντίγκιν πήρε τη θέση του Μπρινιόλι στο 65′, ενώ από πλευράς Βόλου αγωνίστηκαν οι δύο πρώην παίκτες του ΑΟΞ Μπαριέντος και Τσέλιος, με τον πρώτο βασικό και τον δεύτερο ως αλλαγή στο 70′.