Τα είπε με τον προπονητή που τον έντυσε στα «γαλανόλευκα» ο Αθανασιάδης σε φιλικό της ΑΕΚ στην Ολλανδία

Ολοκληρώθηκε το δεύτερο φιλικό τεστ για την ΑΕΚ στη διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας με τους «κιτρινόμαυρους» να κερδίζουν ξανά και μάλιστα με το φτωχό και άδικο 2-1 (με τα γκολ του Αραούχο – Κοσίδη με πέναλτι) απέναντι στην Φόλενταμ που θα αγωνιστεί στην Έρεντιβίζιε (την πρώτη κατηγορία Ολλανδίας) στις αρχές Αυγούστου με ότι αυτό συνεπάγεται για τον βαθμό ετοιμότητας μεταξύ των δυο ομάδων.

Σίγουρα η ομάδα του Γιονκ είναι πιο μπροστά σε επίπεδο προετοιμασίας και τώρα χαμηλώνει τον ρυθμό δουλειάς και φρεσκάρεται σε αντίθεση με την ΑΕΚ που βρίσκεται στο πικ της έντασης και της δουλειάς στο Άλκμααρ (όπου διεξήχθη η φιλική αναμέτρηση).

Μετά το τέλος του αγώνα ο πρώην γκολκίπερ του Πανθρακικού Γιώργος Αθανασιάδης είχε μια συζήτηση με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής μας Φαν’τ Σχιπ, με τον οποίο φόρεσε τα «γαλανόλευκα» για πρώτη φορά.

Ο Αθανασιάδης είχε πάρει τη θέση του Διούδη ενόψει των αγώνων με Γεωργία και Σουηδία τον περασμένο Οκτώβρη, αφού ο Διούδης που είχε αρχικά κληθεί, είχε ίωση και ως εκ τούτου αποκλείστηκε από την αποστολή.