Κιβώτια νερών, χυμών, σνακς και υγειονομικό εξοπλισμό απέστειλαν οι XanthiFans στους πυροσβέστες της Δαδιάς μέσω της ΠΥ Ξάνθης

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης προχώρησαν οι XanthiFans καθώς όπως ανακοινωσαν το απόγευμα του Σαββάτου, απέστειλαν κιβώτια με νερά και χυμούς, διάφορά σνακς αλλά και υγειονομικό εξοπλισμό για να αξιοποιηθούν από τους πυροσβέστες που μάχονται για τρίτο 24ωρο στο Δάσος της Δαδιάς.

Τα μέλη του συνδέσμου οπαδών του ΑΟΞ παρέδωσαν τα υλικά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης με την βοήθεια της οποίας αλλά και με την βοήθεια μελών του συνδέσμου από τον Εβρο έγινε ο συντονισμός για την αποστολή τους.

«Στα χρόνια που οι συνδεσμητες θεωρούνται «μαχαιροβγάλτες», «τοξικομανείς», «χρηματοδοτούμενοι», εμείς οι Xanthifans αποδεικνύουμε ότι η δράση μας δεν περιορίζεται μόνο στα γήπεδα αλλά έχει έντονο κοινωνικό και αλληλεγγυο χαρακτήρα», αναφέρει ο σύνδεσμος στην ανάρτησή του.

Παράλληλα, καλεί τον κόσμο να στηρίξει «τον Σύνδεσμο Φιλάθλων XanthiFans όχι μόνο για έναν ισχυρό αθλητικό σύλλογο, αλλά πολύ περισσότερο για μια σοβαρή και ανιδιοτελή κοινωνική παρουσία στην Ξανθη και στην Θράκη!!».

Αναλυτικά, η ενημέρωση από τους XanthiFans έχει ως εξής:

Στα χρόνια που οι συνδεσμητες θεωρούνται «μαχαιροβγάλτες», «τοξικομανείς», «χρηματοδοτούμενοι», εμείς οι Xanthifans αποδεικνύουμε ότι η δράση μας δεν περιορίζεται μόνο στα γήπεδα αλλά έχει έντονο κοινωνικό και αλληλεγγυο χαρακτήρα.

Δεν μπορούσαμε να σταθούμε απαθείς στην τεράστια οικολογική καταστροφή που συμβαίνει στον γειτονικό μας Έβρο και να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια.

Σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης αποστέλλουμε στα πύρινα μέτωπα της Δαδιας 4 κιβώτια νερών, 2 κιβώτια χυμών, διαφορά snacks (κρουασάν, μπαρες δημητριακών, ξηρους καρπους)καθώς επίσης και υγειονομικό εξοπλισμό (αντικουνουπικα, κρέμες εγκαυμάτων, κολλύρια ματιών) βοηθώντας -όσο μπορούμε- το έργο των επίγειων πυροσβεστικών δυνάμεων.

Ευχαριστουμε την Πυροσβεστικη Υπηρεσία Ξάνθης και τα μέλη του συνδέσμου μας από Σουφλι, Δαδια και Αλεξανδρούπολη για την άμεση βοήθεια και τον απαραίτητο συντονισμό που χρειαστήκαμε!

ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!!!!

ΥΓ)Στηρίξτε τον Σύνδεσμο Φιλάθλων XanthiFans όχι μόνο για έναν ισχυρό αθλητικό σύλλογο, αλλά πολύ περισσότερο για μια σοβαρή και ανιδιοτελή κοινωνική παρουσία στην Ξανθη και στην Θράκη!!