ΕΠΣ Ξάνθης: Την παραμονή εννιά ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο Ηρακλής Ζυγού

Εννιά ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν στην ομάδα του ανακοίνωσε τις τελευταίες ημέρες ο Ηρακλής Ζυγού.

Πρόκειται για τον μέσο Ανέστη Παπαδόπουλο, τον μεσοεπιθετικό Δημήτρη Ξουπλίδη, τον τερματοφύλακα Κωνσταντίνο Καραλή, τον μεσοεπιθετικό Άγγελο Γιαννακόπουλο, τον μεσοεπιθετικό Βλαδίμηρο Αδαμίδη, τον μεσοεπιθετικό Γιάννη Ιασκέλη, τον κεντρικό αμυντικό Πρόδρομο Μελετιάδη, τον κεντρικό αμυντικό Γιώργο Ψαρόπουλο και τον αμυντικό μέσο Αναστάση Μπουναρτζή.

Oι ανακοινώσεις του Ηρακλή Ζυγού:

Ο Ηρακλής Ζυγού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της πετυχημένης συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Κωνσταντίνο Καραλή. Ο Κώστας ήρθε στον σύλλογό μας τον Μάρτιο του 2022 και εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε μια καλή νέα ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία και επιτυχίες

Ο Ηρακλής Ζυγού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μαζί μας (και στη νέα σεζόν 2022-23) θα είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά ο μεσοεπιθετικός Άγγελος Γιαννακόπουλος! Ο Άγγελος ήρθε στον Ηρακλή Ζυγού το καλοκαίρι του 2021 κι εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!

Ο Ηρακλής Ζυγού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μαζί μας (και στη νέα σεζόν 2022-23) θα είναι για τρίτη συνεχή χρονιά ο μεσοεπιθετικός Βλαδίμηρος Αδαμίδης! Ο “Βλάντι” ήρθε στον Ηρακλή Ζυγού από τον Άτλα Σελίνου το 2020 κι εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!

Ο Ηρακλής Ζυγού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον μεσοεπιθετικό Γιάννη Ιασκέλη! Ο Γιάννης επέστρεψε πέρσι στον σύλλογό μας, μετά από απουσία λόγω σπουδών και ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας μας για τη σεζόν 2021-22 με 6 γκολ .

Ο Ηρακλής Ζυγού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μαζί μας (και στη νέα σεζόν 2022-23) θα είναι για τέταρτη συνεχή χρονιά ο κεντρικός αμυντικός Πρόδρομος Μελετιάδης! Ο “ΜΕΛΕ” ήταν παρών τόσο στην πορεία μας στην Γ’ Εθνική όσο και στα επόμενα δύο χρόνια στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης!

Ο Ηρακλής Ζυγού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μαζί μας και στη νέα σεζόν 2022-23 θα είναι ο κεντρικός αμυντικός Γιώργος Ψαρόπουλος! Ο Γιώργος ήταν παρών τόσο στην χρονιά της κατάκτησης του πρωταθλήματος της σεζόν 2018-19 όσο και στην πορεία μας στην Γ’ Εθνική! Την ποδοσφαιρική χρονιά 2020-21 ξεκίνησε στην Αναγέννηση Θαλασσιάς και στη συνέχεια επανήρθε στον Ηρακλή. Από τότε αποτελεί ξανά βασικό μέλος της ανδρικής μας ομάδας!

Ο Ηρακλής Ζυγού Ξάνθης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μαζί μας και στη νέα σεζόν 2022-23 θα είναι ο αμυντικός – μέσος Αναστάσης Μπουναρτζής. Ο Αναστάσης ήταν παρών στην κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης το 2015 ως μαθητής της Γ’ Λυκείου τότε και επανήρθε μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του από τη Θεσσαλονίκη στην Ξάνθη, συμμετέχοντας τόσο στην πορεία μας στην Γ’ Εθνική, όσο και στις δύο μετέπειτα χρονιές στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης

Ο Ηρακλής Ζυγού Ξάνθης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μαζί μας και στη νέα σεζόν 2022-23 θα είναι ο επιθετικός μέσος Δημήτρης Ξουπλίδης. Ο Δημήτρης υπηρετεί με συνέπεια τον σύλλογο εδώ και πολλά χρόνια βιώνοντας παράλληλα και τις ανάλογες επιτυχίες.

Ο Ηρακλής Ζυγού Ξάνθης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μαζί μας και στη νέα σεζόν 2022-23 θα είναι ο κεντρικός μέσος και εκ των αρχηγών της ανδρικής μας ομάδας Ανέστη Παπαδόπουλο! Ο Ανέστης ήταν παρών στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2018-19, φυσικά στη συμμετοχή μας στην Γ’ Εθνική την ποδοσφαιρική χρονιά 2019-20 και στη συνέχειά μας έκτοτε στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία πρώτα από όλα