Ρίχνει την ευθύνη στους παίκτες και όχι στον Λουτσέσκου ο Θρακιώτης πρώην πρόεδρος και παίκτης της Λέφσκι Σόφιας

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της Λέφσκι με καταγωγή από τη Ροδόπη, Θωμάς Λαφτσής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα», στο Metropolis 95.5, και μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με το χθεσινό παιχνίδι αλλά και την ρεβάνς.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τον χθεσινό αγώνα: «Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει καλύτερη ομάδα, αλλά η Λέφσκι, όπως έχω ξαναπεί, είναι πιο έτοιμη, Έχει ξεκινήσει την σεζόν ήδη. Το να δέχεσαι γκολ στα 40 δευτερόλεπτα μπορεί να σε σοκάρει όπως και έγινε, και ο ΠΑΟΚ δε το ξεπέρασε ποτέ και δεν είχε την απόδοση που έπρεπε.

Για το ποιον βλέπει πλέον ως φαβορί για την πρόκριση: «Το 2-0 δεν τελειώνει κάτι. Όμως νομίζω πως πλέον η Λέφσκι είναι το φαβορί. Μην ξεχνάμε πως o προπονητής της είναι το σημείο-κλειδί της ομάδας. Είναι έμπειρος, έχει βγάλει στο παρελθόν την Λέφσκι σε όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ, γενικά είναι πολύ καλός και ξέρει να διαβάζει το κάθε παιχνίδι οπότε αυτό κάνει το έργο του ΠΑΟΚ πιο δύσκολο.»

Για τον Λουτσέσκου και την ευθύνη των παικτών: «Και ο Λουτσέσκου είναι καλός. Δεν μπορείς να τον κρίνεις για ένα παιχνίδι. Οι πρώτοι που φταίνε είναι οι παίκτες. Όταν δεν ξέρεις που βρίσκεσαι και που πατάς δεν φταίει ο προπονητής. Δεν νομίζω ότι υποτίμησαν την Λέφσκι, είναι δύσκολος αντίπαλος για κάθε ομάδα. Απλά μπήκαν στο παιχνίδι πιο άνετοι και αυτό φάνηκε στα πρώτα 20 λεπτά».