Με επιστροφή Κουμεντάκη και 20 πόντους Μούχλια η ρεβάνς της Εθνικής επί της Τυνησίας

Εμφανώς βελτιωμένη, συγκριτικά με τον αγώνα της Πέμπτης, η Εθνική Ομάδα Ανδρών επικράτησε με 3-1 της Τυνησίας στον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων στο ΔΑΚ Γλυφάδας το απόγευμα της Παρασκευης.

Από πλευράς των Εβριτών ο διαγώνιος Δημήτρης Μούχλιας με καταγωγή από το Σουφλί πέτυχε 20 πόντους με 17/31 επιθέσεις, 1 άσσο και 2 μπλοκ. Ηταν και παλι πρωτος σκορερ της Ελλάδας.

Ο κεντρικός Ραφαήλ Κουμεντάκης που επέστρεψε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά την απουσία της Πεμπτης λόγω προσωπικου ζητηματος, σημείωσε 3 πόντους με 2/10 επιθέσεις, 1 μπλοκ και 67% υποδοχές – 33% άριστες. Αντίθετα ο πασαδόρος Σταύρος Κασαμπαλής δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Με τον Ραφαήλ Κουμεντάκη να είναι στην αποστολή (όπως κι ο Γιώργος Τζιουμάκας ο οποίος όμως προφυλάχθηκε) και στο βασικό σχήμα (μαζί με τον Δημοσθένη Λινάρδο ήταν τα δύο νέα πρόσωπα), το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε πολύ καλύτερο ρυθμό και λειτουργία σε όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού φτάνοντας δίκαια στη νίκη.

Τα σετ: 29-27, 25-17, 21-25, 25-18 σε 105′. Αύριο Σαββατο οι δύο ομάδες θα δώσουν το τρίτο και τελευταίο φιλικό στο ΔΑΚ Γλυφάδας (18:00, ελεύθερη είσοδος για το κοινό), ενώ θα υπάρξει και Live Streaming από την ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ.