Μεγάλο ενδιαφέρον από πολλές ομάδες της Θράκης για τον 34χρονο Δημήτρη Κομεσίδη

Την εμπειρία και την μεγάλη ποιότητα του 34χρονου Εβρίτη αμυντικού Δημήτρη Κομεσίδη που φέτος αγωνιζόταν στον Ατρόμητο Άβαντα αναζητούν πολλές ομάδες του Έβρου και όχι μόνο.

Ο 34χρονος (γεννημένος στις 2 Φεβρουαρίου 1988) Θρακιώτης αμυντικός για μια 15ετία αγωνιζόταν στις Εθνικές κατηγορίες με ΠΑΕ Θράκη, Ξανθη, Παναιτωλικό, Λάρισα, ΟΦΗ και Αλεξανδρούπολη με πολύ σπουδαίες παραστάσεις από το κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο της χώρας και λογικό είναι να τον θέλουν όλες οι ομάδες της περιοχής από τον Βόρειο Έβρο μέχρι και την Ροδόπη.

Αν και θα μπορούσε να συνεχισει τουλάχιστον στην Γ’ Εθνική για οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους αποφάσισε να αγωνίζεται σε ερασιτεχνικό επίπεδο, κάνοντας φέτος με τον Ατρόμητο Άβαντα ποραία πρωταθλητισμού έχοντας τρια τέρματα.

Θυμίζουμε μόλις στα 17 του στις 2/9/2007, έκανε επαγγελματικο ντεμπούτο στο Κύπελλο Ελλάδας με την φανέλα της ΠΑΕ Θράκη (δανεικός από τον ΑΟΞ) εναντίον της ΑΕ Γιάννενα (νίκη 1-0) και στην A’ Εθνική στις 26 Σεπτέμβρη 2010 στην νίκη 1-0 του ΑΟΞ επί του ΠΑΟΚ αγωνιζόμενος 90′ με προπονητή τον Γιώργο Παράσχο. Συνολικά αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική 76 αγώνες (70 με Ξάνθη και 6 με ΟΦΗ) και άλλους 85 στην Β’ Εθνική με Λάρισα και ΟΦΗ.