Γ’ Εθνική: Διάψευση Πανθρακικού για Χασομέρη λόγω «οικονομικών μεγεθών του συλλόγου την τρέχουσα περίοδο»

Σε ανακοίνωση διάψευσης οποιασδήποτε κουβέντας με τον Δημήτρη Χασομέρη προκειμένου να επανενταχθεί στον Πανθρακικό προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Πανθρακικός, λίγες ώρες μετά από σχετικό δημοσίευμα του ThrakiSportS.

Το ThrakiSportS ανέφερε ότι «τον Δημήτρη Χασομέρη προσπάθησε να επαναφέρει στις τάξεις του ο Πανθρακικός μετά από μια εξαετία, κάνοντας του μια καλή για τα δεδομένα του πρόταση, ωστόσο ο Θρακιώτης επιθετικός θα παραμείνει στην Λάρισα και στον Ηρακλή».

Ο Πανθρακικός σημειώνει ότι ο Χασομέρης είναι «ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που τιμά με την παρουσία όποια ομάδα αγωνιστεί» ενώ πληρεί και την προϋπόθεση που έχει θέσει ο προπονητής Νίκος Μπαχαρίδης για αξιοποίηση ντόπιου στοιχείου στην ομάδα.

Ωστόσο όπως υποστηρίζεται, «προκειμένου (…) να μην υπάρχουν παρερμηνείες σχετικά με τα οικονομικά μεγέθη του συλλόγου την τρέχουσα περίοδο» ξεκαθαρίζεται ότι «ουδεμία κουβέντα έγινε με τον Δημήτρη Χασομέρη, πόσω μάλλον οικονομική πρόταση».

Ετσι ο Χασομέρης παραμένει σε μια ομάδα Γ’ Εθνικής στη Λάρισα και δεν επιστρέφει στον Πανθρακικό της επίσης Γ’ Εθνικής, όπου υπήρχε το πλεονέκτημα της εντοπιότητας και άρα της απουσίας εξόδων για την στέγαση και την σίτιση του Κομοτηναίου ποδοσφαιριστή.

«Η ομάδα μας κινείται με προσοχή και σύνεση τον σχεδιασμό ενόψει της συμμετοχής στη Γ’ Εθνική με στόχο να παρουσιαστεί ανταγωνιστική, αντάξια της ιστορίας του Πανθρακικού», επισημαίνεται στο τέλος της ανακοίνωσης του Πανθρακικού, με την οποία τονίζεται ότι «ουδεμία κουβέντα έγινε με τον Δημήτρη Χασομέρη».

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού έχει ως εξής:

«Με έκπληξη ενημερωθήκαμε από γνωστή ιστοσελίδα της Θράκης πως η διοίκηση του συλλόγου κατέθεσε πρόταση στον Δημήτρη Χασομέρη, έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που τιμά με την παρουσία όποια ομάδα αγωνιστεί.

Προκειμένου να μην παρασυρθεί το φίλαθλο κοινό της ομάδας και να μην υπάρχουν παρερμηνείες σχετικά με τα οικονομικά μεγέθη του συλλόγου την τρέχουσα περίοδο, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε δημόσια πως ουδεμία κουβέντα έγινε με τον Δημήτρη Χασομέρη, πόσω μάλλον οικονομική πρόταση.

Η ομάδα μας κινείται με προσοχή και σύνεση τον σχεδιασμό ενόψει της συμμετοχής στη Γ’ Εθνική με στόχο να παρουσιαστεί ανταγωνιστική, αντάξια της ιστορίας του Πανθρακικού».