ΕΠΣ Θράκης: Νέα σημαντική προσθήκη στην επίθεση για την Αναγέννηση Παγουρίων με Πετροδημόπουλο

Μια πολύ καλή ακόμα μεταγραφή για την επιθετική της γραμμή μετά από αυτή του Λάσα Τσικλάουρι πραγματοποίησε η Αναγέννηση Παγουρίων αποκτώντας τον Καβαλιώτη μεσοεπιθετικό Βασίλη Πετροδημόπουλο από το Ατσαλι Αρχοντικών.

Πέρυσι ο 19χρονος πρώην εξτρεμ του Βρασίδα Νέας Περάμου που σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, βοήθησε τα Αρχοντικά να πραγματοποιήσουν την καλύτερη πορεία της ιστορίας τους πετυχαίνοντας 10 γκολ.

Η ανακοίνωση των Παγουρίων που εστάλη στο ThrakiSportS:

«Η Αναγέννηση Παγουριων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βασιλη Πετροδημοπουλο. Ο 19χρονος Καβαλιωτης την χρονιά που ολοκληρώθηκε, παρά το νεαρό της ηλικίας του, πέτυχε 10 γκολ με το Ατσαλι Αρχοντικων και φέτος θα αποτελέσει μια απ’ο τις επιλογές του κόουτς Γιώργου Μιστριδη για τα φτερά της επίθεσης. Ο ταλαντουχος εξτρεμ εχει αγωνιστεί με επιτυχία στην Α’ ΕΠΣ Καβαλας με την ομάδα της Νεας Περάμου, όπως και στις Μικτες ομάδες της ΕΠΣ Καβαλας.

Η Αναγέννηση Παγουριων ευχαριστεί δημόσια την διοίκηση των Αρχοντικων και προσωπικά τον προεδρο Κεμάλ Σακαλη για την άψογη συνεργασία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής».