Γ’ Εθνική: Έμεινε και ο Λειβαδιώτης στον Πανθρακικό και τώρα… μεταγραφές!

Στον Πανθρακικό θα συνεχίσει και ο έμπειρος αμυντικός Άγγελος Λειβαδιώτης, κλείνοντας ένα κύκλο ανανεώσεων με τον προπονητή Μπαχαρίδη και τα βασικά στελέχη της περσινής πετυχημένης ομάδας.

Ο “Λειβα” όπως τον φωνάζουν συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του νταμπλ και της ανόδου και θα παραμείνει και αυτός στην ομάδα στο πρωταθλημα της Γ’ Εθνικής στο οποίο αγωνίστηκε με τις φανέλες των Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου και Προσκυνητων.

Ο 28χρονος (γεννήθηκε στις 21/3/1994) στόπερ που μπορεί να αγωνιστεί και ως πλάγιο μπακ, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανθρακικού και συνέχισε σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Έβρο Σουφλίου, Δόξας Προσκυνητών, Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και Ελπίδας Σαπών.

Πλέον περιμένοντας να δούμε επιτέλους και την κατάρτιση του 1ου ομίλου και τους αντιπάλους του Πανθρακικού κάτι που ίσως ξεκαθαρίσει την Παρασκευή, ο κόσμος της ομάδας περιμένει να δεί και ποιες επιπλέον προσθήκες θα γίνουν στην ομάδα πλην των Μπαικαρά, Παχούμη, Κωσταρέλη και Κοτσάκη με τα ονόματα των Μουμίν και Τζελέπη να ακούγονται ολοένα και περισσότερο στα ποδοσφαιρικά πηγαδάκια.

H ανακοίνωση του Πανθρακικού: Η διοίκηση του Πανθρακικού έχει βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Λειβαδιώτη.

Ο “Λειβα” αποτελεί γέννημα θρέμμα της ομάδας μας και ο ίδιος νιώθει πολλά για τον Πανθρακικό.

Πέραν των τμημάτων υποδομών του Πανθρακικού έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο σε Ροδόπη και Έβρο ενώ τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίστηκε με την φανέλα του Πανθρακικού συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επίτευξη όλων των στόχων.

Άγγελε σου ευχόμαστε μια σεζόν γεμάτη υγεία και “Πανθρακικές” επιτυχίες