Γ’ Εθνική: «Ελεύθερος» από το Άβατο ο πρώην μεσοεπιθετικός Πανθρακικού και Πανσερραϊκού Νίκος Παπαδόπουλος

Μια ακόμη αποχώρηση σπουδαστή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου είχαμε από τον Άρη Αβάτου αφού με το πέρας των υποχρεώσεών του από τα ΤΕΦΑΑ στην ομάδα δεν θα συνεχίσει ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο Παπαδόπουλος που κατάγεται από τις Σέρρες φέτος αγωνίστηκε σε 20 αγώνες (18 βασικός) έχοντας 3 γκολ και βοήθησε πολύ με την ταχύτητα την ομάδα του Αβάτου να πραγματοποιήσει μια καταπληκτική σεζόν παρά το κακό φίνις του πρωταθλήματος που την έβαλε σε μπελάδες.

Ο 23χρονος (γεννημένος στις 15/3/1999) μεσοεπιθετικός που μελετά προτάσεις από ομάδες σε όλη την Ελλάδα, αφού έχει αγωνιστέι και στην Πάτρα, αλλά και την Κύπρο, έκανε τα πρώτα του βήματα από την Δόξα Λιθοτόπου και στην συνέχεια τον ένταξε στο δυναμικό του ο Απόλλων Παραλιμνίου. Ακολούθησε ο Πανσερραϊκός στην Γ’ Εθνική στα 18 του, ο Πανθρακικός συνδύαζοντας το ποδόσφαιρο με τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, η Αχαική στην Γ’ Εθνική και από πέρυσι αγωνιζεται στον Άρη Αβάτου. Συνολικά έχει 89 αγωνες στην Γ’ Εθνική και για 4 χρόνια ήταν βασικό μέλος και αρχηγός της Μεικτής της ΕΠΣ Σερρών.