ΕΠΣ Έβρου: Ο «οργανωτής» και ο «βράχος» παραμένουν και τη νέα χρονιά στον Ηρακλή Σαγήνης

Οι δύο ηγετικές μορφές Φώτης Γκιούλος και Πασχάλης Ταλαγκόζης θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τη νέα χρονιά στην ομάδα του Ηρακλή Σαγήνης.

Έτσι ο Ηρακλής Σαγήνης μετά την ανανέωση του προπονητή Παναγιώτη Τζιαμπαζάκη δίνει τη σκυτάλη στις ανανεώσεις αρχής γινομένης με τους δύο αρχηγούς του Φώτη Γκιούλο και Πασχάλη Ταλαγκόζη.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή: Μετά την ανανέωση του προπονητή την σκυτάλη των ανανεώσεων πήρανε οι δύο αρχηγοί της ομάδας μας. Ο Γκιουλος Φώτιος(αριστερά στην φωτογραφία) και ο Πασχάλης Ταλαγκοζης(Δεξιά στην φωτογραφία). Ηγετικές μορφές και οι δύο στον σύλλογο καθώς καθοδηγούν με τον δικός τους τρόπο ο καθένας την ομάδα εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών. Ο Φώτης αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και είναι αυτός που οργανώνει το παιχνίδι της ομάδας δίνοντας λύσεις στην επίθεση με τις ασίστ του κυρίως αλλά έχοντας και καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα . Ο Πασχάλης είναι ο βράχος της άμυνας μας αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός αλλά και στα δύο άκρα της άμυνας. Τους ευχόμαστε και τους δύο καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς.