Xanthi Masters: Στα ημιτελικά με ανατροπή Μπανιώτης και Τερζόγλου! Τα αποτελέσματα των προημιτελικών και τα ζευγάρια στους «4»

Εκπληκτικό φινάλε Σαββάτου στη πλατεία Δημοκρατίας στη Ξάνθη, με τις κερκίδες να έχουν γεμίσει ασφυκτικά και με θεατές εκτός γηπέδου να παρακολουθουν και να χειροκροτούν τις προσπάθειες των κορυφαίων ομάδων της Ελλάδας.

Μετά από τέσσερις εκπληκτικούς προημιτελικούς, την πρόκριση στα ημιτελικά πήραν οι Στέλιος Τζιουμάκας, Δημήτρης Χατζηνικολάου που θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο αγώνα για το εισιτήριο για τον τελικό τους Αντιόλ Κόλα, Σταύρο Ντάλλα.

Στον δεύτερο ημιτελικό θα αγωνιστούν ο Άγγελος Μανδηλάρης με τον Ιάσωνα Κανέλλο και θα αναμετρηθούν με τους Θρακιώτες Ραφαήλ Μπανιώτη και Γιώργο Τερζόγλου.

Στον πρώτο προημιτελικό οι Τζιουμάκας, Χατζηνικολάου επικράτησαν με 2-0 (21-15, 21-17) σετ του Ιάκωβου Καφούρου και του Χρήστου Τσιγαρίδα και στη συνέχεια οι Κόλα, Ντάλλας επιβλήθηκαν του Καντιώτη και του Ντόντη με 2-0 (21-13, 21-19) σετ.

Στον τρίτο προημιτελικό, οι Γιάννης Αλεξίου, Βασίλης Κατσακούλας έβαλαν… δύσκολα στους πρωταθλητές Ελλάδας, Μανδηλάρη και Κανέλλο, ωστόσο οι νικητές των δύο προηγούμενων τουρνουά Masters σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πήραν τη νίκη με 2-1 σετ (21-12, 23-25, 15-07).

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, οι «τοπικοί» Μπανιώτης και Τερζόγλου έκαναν την ανατροπή κόντρα στον Παναγιώτη Ιωαννίδη και στον Βασίλη Κωστόπουλο και επικράτησαν με 2-1 σετ (18-21, 21-15, 15-11).

Ο πρώτος ημιτελικός ανδρών θα ξεκινήσει στις 11.30 το πρωί της Κυριακής (17/07) και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο δεύτερος. Και οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν σε live streaming από τον επίσημο λογαριασμό της ΕΟΠΕ στο YouTube.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:
Ωρα 11.30: Στέλιος Τζιουμάκας/Δημήτρης Χατζηνικολάου – Αντιόλ Κόλα/Σταύρος Ντάλλας
follow: Άγγελος Μανδηλάρης/Ιάσωνας Κανέλλος – Ραφαήλ Μπανιώτης/Γιώργος Τερζόγλου

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα με ένα κλικ ΕΔΩ.