Γ’ Εθνική: Παρέμεινε στον Βύρωνα ο Νάκης Οικονομόπουλος παρά τις «σειρήνες» από την Καβάλα

Στον Βύρωνα Καβάλας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα μείνει και την νέα σεζόν ο πρώην τερματοφύλακας Πανθρακικού και ΠΑΟΚ Νάκης Οικονομόπουλος.

Ο 23χρονος (γεννημένος στις 15/7/1999) πορτιέρε την περίοδο αυτή παράλληλα με το στρατιωτική του θητεία σπουδάζει Οικονομικά στις Σέρρες και παρά τις γενναιόδωρες οικονομικά προτάσεις από ομάδες της Α’ κατηγορίας της Καβάλας και τον ΑΟΚ, προτίμησε να μείνει στην ομάδα της Καβάλας και να αποτελέσει το δοδυμο μαζ’ι με τον έμπειρο Νάσο Αθανασίου που αποκτήθηκε από τον Νέστοπ Χρυσούπολης.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή Καβάλας, συνέχισε στον Άρη Ζυγού και για πολλά χρόνια ήταν μέλος των μικτών της ΕΠΣ Καβάλας και της περιφερειακής ομάδας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης όπου τον είδε ο Πανθρακικός και τον απέκτησε για τις ακαδημίες του στην ομάδα Κ17 με προπονητή τον Κώστα Γεμενετζή και στην ομάδα νέων Κ20 του Νίκου Μπαχαρίδη κάνοντας παράλληλα προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και τους Πασχαλάκη και Αθανασιάδη με προπονητή τερματοφυλάκων το Θόδωρο Κάντα. Ακολούθησε ο ΠΑΟΚ, η Κέρκυρα, ο Μακεδονικός στην Γ’ εθνική, ο Βύρωνας, ο Βρασίδας Ν. Περάμου και ξανά ο Βύρωνας Καβάλας όπου πανηγύρισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική και το νταμπλ.