Γ’ Εθνική: Επισημοποιήθηκε του Κωσταρέλη στον Πανθρακικό! Επέστρεψε μετά από έξι χρόνια στην ομάδα της Κομοτηνής

Παίκτης του Πανθρακικού είναι και επίσημα ο 20χρονος Κομοτηναίος Λάμπρος Κωσταρέλης, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΤhrakiSportS.

Ο Κωσταρέλης είναι φοιτητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με τη φανέλα του Άρη Αβάτου, ενώ ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανθρακικού, αγωνίστηκε στην ομάδα Κ15 με τον Ζόραν Στοίνοβιτς και με την διάλυση της ομάδας, μετακόμισε για μια τριετία στην Ξάνθη όπου συνέχισε στις ομάδες Κ15, Κ17 και Κ19 του ΑΟΞ.

Από την ερχόμενη σεζόν θα ξαναφορέσει τη φανέλα του Πανθρακικού με σκοπό να βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδας του Νίκου Μπαχαρίδη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λάμπρο Κωσταρέλη.

Ο 20χρονος (γεννηθείς στις 6/3/2002) μέσος αποτελεί γέννημα θρέμμα Πανθρακικός, καθώς μεγάλωσε κυριολεκτικά στο προπονητικό κέντρο και στο ΔΑΚ Κομοτηνής!

Μεταξύ άλλων αγωνίστηκε στα Τμήματα Υποδομής του ΑΟ Ξάνθης, στη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, στην Ελπίδα Σαπών και τελευταίος σταθμός αποτέλεσε ο Άρης Αβάτου, όπου είχε μία γεμάτη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Λάμπρος καλώς ήρθες σπίτι σου και σου ευχόμαστε μία σεζόν γεμάτη υγεία και πολλές “Πανθρακικές” επιτυχίες!»