Γ’ Εθνική: «Έκλεισαν» τα 10/11 της εντεκάδας! Ανανέωσε και ο Χρήστος Σαπνάρας η «αποκάλυψη» του Πανθρακικού και ο μοναδικός φοιτητής της ομάδας

Στην ομάδα του Πανθρακικού βαδίζουν πάνω σε ένα πολύ σωστό πλάνο με την παραμονή του βασικού κορμού της ομάδας και στην ενίσχυση με παιδιά από την περιοχή που γνωρίζουν και πονούν την ομάδα και έτσι στο σχεδιασμό αυτό για την Γ’ Εθνική θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνεται και ο Χρήστος Σαπνάρας.

Με την ανανεωση του Σαπνάρα έκλεισαν τα 10/11 της βασικής εντεκάδας των μπαραζ ανόδου με μοναδική εκκρεμότητα να είναι η θέση του τερματοφύλακα.

Ο 19χρονος στόπερ από την Κοζάνη μετά τον Γενάρη που αποκτήθηκε από τον Μακεδονικό Σιάτιστας στον οποίο αγωνιζόταν από πολύ μιρός, ήταν η αποκάλυψη του Πανθρακικού μαζί με τον Σμάλη, αφού παρα την απειρία του στάθηκε σαν ώριμος στόπερ στα μπαράζ ανόδου, δείχνοντας ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Μάλιστα είχε και 3 γκολ, 2 στο πρωταθλημα και ένα στο κύπελλο.

Μάλιστα για αυτόν κατά εξαίρεση ο Πανθρακικός, αν και έχει φέτος αρχή τόπο στα παιδιά της Ροδόπης, είναι ο μοναδικός που δεν είναι από την Κομοτηνή αφού σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο.

Ο «Σαπ» όπως τον φωνάζουν στην ομάδα, από μικρός θαύμαζε τον στόπερ Κώστα Μανωλά αλλά και αμυντικός έναν επιθετικό τον Μαρκο Ρόις της Μπορουσια Ντόρτμουντ.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού: Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Σαπνάρα.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός εντάχθηκε τον Γενάρη στο ροστερ της ομάδας και αμέσως ενσωματώθηκε στο κλίμα των αποδυτηρίων έχοντας τεράστια συμβολή στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Ευχόμαστε στον Χρήστο μια σεζόν γεμάτη υγεία υγεία και “Πανθρακικές” επιτυχίες