Γ’ Εθνική: Να ξαναφέρει στην Κομοτηνή τον Γιώργο Τζελέπη θέλει ο Πανθρακικός – Ψάχνεται για την θέση «1»

Ένα άλλο μεγάλο κόλπο όπως αυτό με τον Χουσείν Μουμίν θέλει να επιτύχει ο Πανθρακικός, θέλοντας να πείσει τον Κομοτηναίο τερματοφύλακα Γιώργο Τζελέπη μετά από 5 περίπου χρόνια θέλει να επιστρέψει στην Κομοτηνή.

Ο 22χρονος (γεννημένος στις 12/11/1999) πορτιέρε σκέφτεται να επιστρέψει στην Κομοτηνή για να κανει την στρατιωτική του θητεία και στον Πανθρακικό για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, αφού στην τετραετία του στον Εργοτέλη αγωνίστηκε μόλις 5 φορές και από αυτές οι 4 φέτος (314′). Γενικά από ο Τζελέπης έχει αγωνιστεί 8 αγώνες την τελευταία εξαετία σε Πανθρακικό και Εργοτελη και 26 φορές με την Κ19 της Ξάνθης.

Θυμίζουμε το 2016 ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά για τον Γιώργο Τζελέπη, καθώς πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Super League, μόλις σε ηλικία 16 ετών, αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Πανθρακικού για να γίνει μάλιστα τότε ο νεαρός τερματοφύλακας στην ιστορία του πρωταθλήματος που παίρνει συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι.

Παράλληλα με την υπόθεση του Τζελέπη, ο Πανθρακικός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του πανύψηλου τερματοφύλακα της Ελπίδας Σαπών Δημήτρη Κοτσακη, ενώ πιθανότατα παρελθόν θα αποτελέσουν οι Κασκαντάμης και Κεχαγιάς.