Ευρωβόλεϊ 2023: Προστέθηκε στις προπονήσεις της Εθνικής ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, συνεχίζουν και οι Κασαμπαλής και Μούχλιας

Η Εθνική Ομάδα Βόλεϊ των Ανδρών μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της στους Μεσογειακούς Αγώνες, επέστρεψε στις προπονήσεις με το βλέμμα αυτή τη φορά στραμμένο στο Ευρωβόλεϊ 2023 και πιο συγκεκριμένα στους αγώνες της στα προκριματικά της διοργάνωσης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετέχει στον 5ο προκριματικό όμιλο του θεσμού, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τις Κροατία, Νορβηγία, Κύπρο.

Σ’ αυτό το στάδιο ενσωματώθηκαν ο Εβρίτης Ραφαήλ Κουμεντάκης αλλά και οι Θανάσης Πρωτοψάλτης, Μενέλαος Κοκκινάκης, Μάρκος Γαλιώτος, Άγγελος Μάρκου οι οποίοι δεν συμμετείχαν στους Μεσογειακούς Αγώνες, καθώς και οι Αποστόλης Πετσιάς και Γιώργος Παπαλεξίου που δεν είχαν ακολουθήσει την αποστολή στο Οράν.

Διαβάστε Επίσης

Ολυμπιακός: Ο Ελ Γκάζι δεν είναι άγνωστος στον Πειραιά

Σ’ αυτό το στάδιο ενσωματώθηκαν με την ομάδα οι Θανάσης Πρωτοψάλτης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Μενέλαος Κοκκινάκης, Μάρκος Γαλιώτος, Άγγελος Μάρκου οι οποίοι δεν συμμετείχαν στους Μεσογειακούς Αγώνες, καθώς και οι Αποστόλης Πετσιάς, Γιώργος Παπαλεξίου που δεν είχαν ακολουθήσει την αποστολή στο Οράν.

click here

Unmute

Remaining Time -0:00Fullscreen

Μέχρι τα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας οι προπονήσεις της εθνικής θα πραγματοποιούνται στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», ενώ από την επόμενη εβδομάδα θα… μετακομίσει στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» που θα είναι και η έδρα της ομάδας στους αγώνες του προκριματικού ομίλου.

Στο ΔΑΚ Γλυφάδας θα φιλοξενηθούν και οι φιλικοί αγώνες με την Τυνησία (21, 22 και 23 Ιουλίου με κοινή ώρα έναρξης τις 18:00) και το Βέλγιο (28 και 29 Ιουλίου επίσης στις 18:00).

Αναλυτικά οι αθλητές που επέλεξε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Ντάντε Μπονιφάντε και οι συνεργάτες του είναι οι εξής:
Πασαδόροι: Σταύρος Κασαμπαλής, Μάρκος Γαλιώτος, Απόστολος Πετσιάς.
Διαγώνιοι: Γιώργος Τζιουμάκας, Δημήτρης Μούχλιας, Άγγελος Μάρκου.
Ακραίοι: Θανάσης Πρωτοψάλτης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, Σπύρος Χάκας, Σπύρος Χανδρινός.
Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας, Θοδωρής Βουλκίδης, Δημοσθένης Λινάρδος, Γιώργος Παπαλεξίου.
Λίμπερο: Μενέλαος Κοκκινάκης, Άρης Χανδρινός.