ΕΠΣ Θράκης: Στον πάγκο της Δόξας Προσκυνητών για 6η χρονιά ο Γιάννης Πουρλιάκας! Στο πλευρό του ο Νίκος Κυνηγόπουλος

Για έκτη συνεχόμενη σεζόν θα μείνει στον πάγκο της Δόξας Προσκυνητών ο παλαίμαχος Θεσσαλονικιός επιθετικός του Πανθρακικού Γιάννης Πουρλιάκας, έχοντας στο πλευρό του ως βοηθό τον Νίκο Κυνηγόπουλο.

Οι δυο τους ήταν συμπαίκτες και φίλοι και από πέρυσι το Δεκέμβρη ξανασυνεργάστηκαν μετά από 23 χρόνια.

Ο Πουρλιάκας στην ομάδα των Προσκυνητών βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2017 αντικαθιστώντας τον Γιάννη Κλειτσιώτη όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική, ενώ την επόμενη σεζόν βρέθηκε στο πλευρό του Νίκου Μπαχαρίδη, ωστόσο δεν κατάφεραν να σώσουν την ομάδα, κατακτώντας ωστόσο το κύπελλο.

Η Δόξα Προσκυνητων θα αγωνίζεται για 3η σεζόν στην Α’ κατηγορία μετά τον υποβιβασμό τηςτο 2019, με τον Γιάννη Πουρλιάκα να έχει στόχο η πιο πετυχημένη ομάδα της περασμένης δεκαετίας με πρωταθλήματα και κύπελλα στην Ροδόπη να επανέλθει στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος και να μην παλεύει για την σωτηρία που πήρε τις τελευταίες αγωνιστικές.

Ο Πουρλιάκας ήταν προπονητής στα τμήματα υποδομής του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, στον Ορφέα Κομοτηνής στην Δ΄Εθνική, στο Κόσμιο, στη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και στον Ροδίτη. Αν και Θεσσαλονικιός και παιδί του ιστορικού Μελιτέα Θεσσαλονικης (1984-88) βρεθηκε στην Κομοτηνή και αγωνίστηκε για 8 χρόνια μέχρι το 1996 στα δύσκολα χρόνια του Πανθρακικού που πάσχιζε να ανεβει στην Γ’ Εθνική από  την Δ΄ εθνική χωρίς τότε να τα καταφέρει με τον ίδιο όμως να είναι ο μεγαλος σκόρερ της ομάδας.

Ακολούθησε το Τυμπάκι Κρήτης, η ΠΑΕ Ποντίων, η Ελπίδα Σαπών, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, ο Ροδίτης, το Κόσμιο και ο Ορφέας Ξάνθης.