Στην Κρήτη ο νέος σταθμός της καριέρας του Γιώργου Λίτσκα – Κοντά στην ολοκλήρωση η μεταγραφή του στους «πράσινους» του Γιούχτα

Τη… λύση στη γραμμή κρούσης φαίνεται πως βρήκαν στην Θράκη οι άνθρωποι του Γιούχτα, ομάδας που μετείχε φέτος στον 7ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής και πρόκειται να λάβει μέρος και στο νέο πρωτάθλημα, ανεξαρτήτως του αριθμού ομίλων που θα έχει. 

Οι πράσινοι είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σημαντικής μεταγραφής καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Εβρίτη Γιώργο Λίτσκα. 

«Ο έμπειρος σέντερ φορ έχει γεννηθεί στις 16 ιουνίου του 1995 στην Αλεξανδρούπολη και πέρσι πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου», επισημαίνει το δημοσίευμα.

Προσθέτει ότι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει αγωνιστεί σε Πανθρακικό, Καβάλα, Δόξα Δράμας, ΑΕ Καραϊσκάκη, Νέστο Χρυσούπολης, Τηλυκράτη Λευκάδας και σε περίπτωση που προχωρήσει η μεταγραφή του θα πρόκειται για μια πολύ δυνατή προσθήκη στην επίθεση των Αρχανιωτών.